Preju pekny den....jen takova zvlastnost...kdyz s autem dele nejedu (2dny a dele) tak pri dalkovem otevreni se mi neotevrou dvere ridice az na podruhe...a klicem nejde vubec central, ale chvili zacne vse fungovat normalne...duchove?)...Dekuju za radu..a preju dobry den pokud mozno...N
tak asi zatuhly mechanicky soucastky, chtelo by to rozebrat a promazat, ale neni tam moc pristup, tak nevim, jedine poradne rozhejbat castym odemykanim, ale zase aby se nezavarily motorky
Mě něco podobného dělal špatný servomotorek v zámku zadních dveří... Typoval bych to tedy na něj. Celý zámek s motorkem se tu dá lehce sehnat. Mě tehdá použitý vyšel na 500,- takže pokud tomu nepřijdeš na kloub vyměnil bych ho.
Mně to stejny dělaly zadni dveře taky, otviralo to jen občas až to přestalo fungovat uplně. Ani to nejde vytahnout ručně, ten černy kolik.
Pacey: Ja bych ten motorek bral, za Puškina či Jelcina nebo jakehokoliv jineho Gorbačova, pokud by ho Noir nechtěl
Peacy:...ty jo vzal bych ho urcite pratelska vymena..ale pokud maugliho to zlobi hodne dam prednost jemu....snad ho pak sezenu taky)...diky moc peacy!!!