Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Jak srovnat najeté km po výměně budíků ?
Hodlám vyměnit budíky na 316i compact. Prý se musí po výměně nějak sesynchronizovat přístrojovka s řj, aby se ukazovaly údaje o "novém " autě a ne dárcovském.
Otázky - je to opravdu tak ? Jde to udělat Carsoftem 6,5 ? Pokud ne, kdo to řešil a kde nejlépe v Praze nebo okolí to dělají a za kolik ?
Otázky - je to opravdu tak ? Jde to udělat Carsoftem 6,5 ? Pokud ne, kdo to řešil a kde nejlépe v Praze nebo okolí to dělají a za kolik ?
Touring & Compact Nic z toho, co píšu není pravda. Vymýšlím si, abych byl zajímavější ...
-
norom
- Klubové ID: 1586
Ahoj
Nejsem si sice jist zda to funguje a co to doopravdy provede(osobně jsem nezkoušel), ale zde na foru jsem se dočetl...v Testech palubního přístroje
http://www.bmwklub.cz/modules.php?name= ... nt&tid=194
v popisu testu čislo 9 je tip jak by se měly udaje synchronizovat
Nejsem si sice jist zda to funguje a co to doopravdy provede(osobně jsem nezkoušel), ale zde na foru jsem se dočetl...v Testech palubního přístroje
http://www.bmwklub.cz/modules.php?name= ... nt&tid=194
v popisu testu čislo 9 je tip jak by se měly udaje synchronizovat
- jarda
- Klubové ID: 1426
Na e36 od určitého data výroby to lze sesynchronizovat na vyšší hodnotu testem budíků.
Asi před týdnem se tady někdo ptal na e46, tam chvíle googlení ukázala že to půjde jedině diagnostikou.
Asi před týdnem se tady někdo ptal na e46, tam chvíle googlení ukázala že to půjde jedině diagnostikou.
ex Mercedes-Benz R170 SLK 200 Kompressor "silver arrow" brilliantsilber on magmarot
ex BMW E38 730d "položiť dozadu súdruha" orientblau on pearl beige
ex BMW E36 318is tmavě modré kupé
ex BMW E38 730d "položiť dozadu súdruha" orientblau on pearl beige
ex BMW E36 318is tmavě modré kupé

a vpravo Killca