tak už mě to báwo zase zlobí. Spojka zabírá pokaždý v jiný poloze, někdě nahoře, někdy upe od spoda. Občas dokonce i proklouzne. Dřív sem si myslel, že se jen neumim rozjíždět
Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
spojka u e36 coupé 1997
-
Marry
- Kontaktovat uživatele:
Zdravim,
tak už mě to báwo zase zlobí. Spojka zabírá pokaždý v jiný poloze, někdě nahoře, někdy upe od spoda. Občas dokonce i proklouzne. Dřív sem si myslel, že se jen neumim rozjíždět
, ale pak v koloně sem si všimnul, že je to takhle:-D... Stane se, že to i chcípne. Měl bych vyměnit celou spojku nebo se dá měnit jen určitá část? díkec za rady
- Killca
- Klubové ID: 1648
taky bych rekl ze valecek bude v haji, odvzdusnovak je primo na nem smerem k zadku auta, stejny jako na brzdovych trmenech
prokluz bude zaseklym valeckem v jedne poloze i pri pustene noze ze spojky... zaber odspoda teoreticky tim ze pres valecek chcije brzdovka a tak uz vypina i kdyz drzime niz a nahore zabira spravne
prokluz bude zaseklym valeckem v jedne poloze i pri pustene noze ze spojky... zaber odspoda teoreticky tim ze pres valecek chcije brzdovka a tak uz vypina i kdyz drzime niz a nahore zabira spravne
vlevo je matal
a vpravo Killca 
a vpravo Killca