Tak jsem tu zpet s mym problemem. S autem porad jezdim a snazim se vypozorovat dalsi indicie, ktere by me (nebo spis nekoho z vas) privedly na reseni problemu...
Vypozoroval jsem, ze auto vibruje v rychlosti mezi 30-40km/h a je jedno jestli jedu na 2 nebo na 3. Ale... vibruje to jen kdyz zrychluju pod plynem - kdyz zpomaluju a jsem v teto rychlosti nebo i kdyz zrychluju treba z kopce na neutral, tak to nevibruje vubec...

To by podle me melo vyradit jako pricinu ten kardan...
Jeste jsem vypozoroval, ze zezadu vychazi velmi silne huceni, ktere se sklada ze dvou silnych huceni

Jedno jsou pneumatiky - huceni od nich jde porad za vsech situaci. Pneumatiky maji jeste super vzorek, ale maji ho tzv. pilkovity - proste neni hladky a kdyz si prejedu rukou po vzorku, tak me proste ruka zadrhava... Toto je ale lehce odstranitelny problem.
Co ale nevim dal, je to druhe huceni, ktere vychazi zezadu, taky jen pod plynem, ale porad, ne jen v te rychlosti mezi 30-40km/h. Jakmile uberu, tak jsou slyset zase uz jen ty pneu.
Dalsi problem je (celkem dost casty, jak jsem se tady na foru docetl) radici paka - prevodovka. Paka se nevraci do polohy neutral, ale zustava naklonena doprava.
Jeste jedna indicie... kdyz se rozjizdim, tak citim vibrace ve spojce...
To je vse, co jsem vypozoroval...a jsem v koncich... za kazdou radu odbornika budu vdecny.