Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Motor po nastartování občas chcípne
-
David318TI
Ahoj, koupil jsem si asi před měsícem jednu černou krásku 318TI compact z 1994 a tak ji dávám dohromady. Řeším problém, kdy se občas stává, že po nastartování motor okamžitě chcípne a tak se to opakuje tak dlouho dokud motor nepodpořím troškou plynu a neujedu pár desítek metrů...pak je to zase v pohodě. Je celkem jedno jestli je motor studený, nebo teplý. Zatím se mi to stalo tak šestkrát. Navíc rafička otáčkoměru vždy po nastartování skáče od 200-1000 otáček a chvíli trvá než se ustálí.
Doufám..že jsem to popsal nějak rozumně...a budu moc rád za jakoukoliv radu..
Předem všem moc díky
Doufám..že jsem to popsal nějak rozumně...a budu moc rád za jakoukoliv radu..
Předem všem moc díky
-
David318TI
-
David318TI
bohuže...dneska jsem se kouknul na hadice pořádně...ale nikde nic...tak jsem se byl projet...a pak zastavil na jednom místě...tam jsem si zkoušel startovat....no a asi každej druhej start zkončil chcípnutím motoru...jedině co fungovala aby zůstal v chodu byla podpora plynem...ale jakmile jsem sundal nohu z plynu tak otáčky šli ihned k nule...Pokud se s autem ujelo pár desítek metrů, tak se volnoběh krásně ustálil a držel..
Prosím tedy o nějaké další rady..díky
Prosím tedy o nějaké další rady..díky
-
David318TI
-
David318TI
Ahoj...takže lambda...to by mohla být taky možnost....můžeš mi popsat trošku víc..jak se ten error projevoval...Já mám totiž občas problém nastartovat a když nastartuji tak se ručička otáčkoměru chvíli nezastaví...až po nějaké době kdy ujedu pár desítek metrů...pak už se to nějak stabiliziju..jinak mám pořád tendenci chcípnout a motor se škube
-
David318TI

a vpravo Killca