Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Problém ohledně stěračů :(
-
surfis
- Klubové ID: 1355
- Kontaktovat uživatele:
Když už je tu téma o stěračích, tak něco přidám. Když jedu, použiju ostřikovač a setřu, tak se mi doslova "zbleje" LP okno. Nevím, jestli tam nechybí nějaká lišta. Nemáte někdo foto, jak vypadá těsnění okolo čelního skla u E36 touring?Pete píše:určite mysliš tu gumu na strane okna, takže presadit sterac a je to![]()
Kdyby to nahodou byla ta horni tak zařizni sterač

surfis píše:Když už je tu téma o stěračích, tak něco přidám. Když jedu, použiju ostřikovač a setřu, tak se mi doslova "zbleje" LP okno. Nevím, jestli tam nechybí nějaká lišta. Nemáte někdo foto, jak vypadá těsnění okolo čelního skla u E36 touring?Pete píše:určite mysliš tu gumu na strane okna, takže presadit sterac a je to![]()
Kdyby to nahodou byla ta horni tak zařizni sterač
než začneš ostřikovat, musíš jet aspoň 120, pak to nebude dělat.
P.S mě to dělá taky
- Killca
- Klubové ID: 1648
ja mam od skla teda asi 5 centaku, neli vic, tak to fakt shlidni jestli nejde sterac presadit jeste nizsurfis píše:Ale já se právě koukal, jestli nepřejíždí a nee. Zastavuje cca 1cm před. Možná je to moc blízko, ale nevim...Pete píše:No tak si přesaďte stěrače oba![]()
I když ja mam kupe, možná je to u kombajnu normalni, ale zkusil bych to
vlevo je matal
a vpravo Killca 
a vpravo Killca 
-
surfis
- Kontaktovat uživatele:
Teď jsem je zkoušel dát níž. Stačí to hodit o zoubek a už nezavřu kapotu. A koukal jsem přesně a zastavuje cca 3cm před gumou... Tak nevim...Killca píše:ja mam od skla teda asi 5 centaku, neli vic, tak to fakt shlidni jestli nejde sterac presadit jeste nizsurfis píše:Ale já se právě koukal, jestli nepřejíždí a nee. Zastavuje cca 1cm před. Možná je to moc blízko, ale nevim...Pete píše:No tak si přesaďte stěrače oba![]()
I když ja mam kupe, možná je to u kombajnu normalni, ale zkusil bych to
Vyfoťe mi pls někdo strany čelního skla, jestli mi tam nechybí nějaká lišta. Když tak facelift sedan, nebo touring. Koukal jsem na coupe a to tam má takový plastový okápky, ale coupe je jiný...
- Killca
hod to ze skaly a kup si jiny autosurfis píše:Teď jsem je zkoušel dát níž. Stačí to hodit o zoubek a už nezavřu kapotu. A koukal jsem přesně a zastavuje cca 3cm před gumou... Tak nevim...
ale jako kouknem se do etk jestli na tom prednim skle mas mi taky tu antistrikaci gumolistu jako mame na kupeckach
edit:tak my mame na kupeckach tu 6tku ale ty tu 1ku no http://bmwfans.info/original/E36/Lim/31 ... 51_2051/#0 takze to asi moc nekreje okinka pred postrikanim, to je divny, znam sedany a nejak sem si nikdy nevsim ze by meli takle zaflakany bocni okna
EDIT2:ted mi rika brother ze takovymhle zpusobem odtejkala voda pri desti, ale nikdy to nebylo tak zasrany, takze je to asi skoro normal, tak uz vis, co si mas koupit priste
vlevo je matal
a vpravo Killca 
a vpravo Killca 
-
surfis
- Kontaktovat uživatele:
woe...Killca píše:hod to ze skaly a kup si jiny autosurfis píše:Teď jsem je zkoušel dát níž. Stačí to hodit o zoubek a už nezavřu kapotu. A koukal jsem přesně a zastavuje cca 3cm před gumou... Tak nevim...treba folsvakna kolfa f tdycku
ale jako kouknem se do etk jestli na tom prednim skle mas mi taky tu antistrikaci gumolistu jako mame na kupeckach
edit:tak my mame na kupeckach tu 6tku ale ty tu 1ku no http://bmwfans.info/original/E36/Lim/31 ... 51_2051/#0 takze to asi moc nekreje okinka pred postrikanim, to je divny, znam sedany a nejak sem si nikdy nevsim ze by meli takle zaflakany bocni okna
EDIT2:ted mi rika brother ze takovymhle zpusobem odtejkala voda pri desti, ale nikdy to nebylo tak zasrany, takze je to asi skoro normal, tak uz vis, co si mas koupit pristekůpáče
koukal jsem do ETK, ale nic moc... Nějak to nejni poznat...
http://bmwfans.info/original/E36/tou/31 ... l-51_2051/
- Killca
nemuzes opravovat nespisovny veci, sparvne ma bejt me, takze kdyz chci rict "mý věci jsou hezký" tak se tam vice hodi tvrde y nez mekke i jakoue "mí věci jsou hezky" ale spravne se neda napsat ani jedno, tak takovydle pikacoviny neopravuj, nebo ti na chate vyrtrham alkantrusurfis píše:jj už jsem četl... naběhli, až když jsem tě odcitoval...Killca píše:koukni na my edity![]()
KURVADRÁT!!!
vlevo je matal
a vpravo Killca 
a vpravo Killca 
-
surfis
- Kontaktovat uživatele:
Tady někdo závidí....Killca píše:nemuzes opravovat nespisovny veci, sparvne ma bejt me, takze kdyz chci rict "mý věci jsou hezký" tak se tam vice hodi tvrde y nez mekke i jakoue "mí věci jsou hezky" ale spravne se neda napsat ani jedno, tak takovydle pikacoviny neopravuj, nebo ti na chate vyrtrham alkantrusurfis píše:jj už jsem četl... naběhli, až když jsem tě odcitoval...Killca píše:koukni na my edity![]()
KURVADRÁT!!!