Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

325 TDS a ukazatel spotřeby + ukazatel paliva v nadrži

Vše o E21, E30, E36, E46, E90/E91/E92/E93, F30/F31/F32/F33/F34/F36
Odpovědět
Zpráva
Autor
bomber666

#1 Příspěvek od bomber666 »

Ahoj tak mám nemilou zkušenost z ukazováním paliva v nádrži myslím tim na pal.počitači....při ujeti delši vzdalenosti mi displey ukazoval pruměrnou spotřebu necelych 7,5 litru...ale když si spočtu kolik nafty jsem natankoval a kolik na něj ujel kilometru na tachometru vyjde mi čislo 10 litru/100km docela velka odchylka ne ...je to normalní ?
vilejs

#2 Příspěvek od vilejs »

je to uplne normalne.aj mne to pise co sa mu zachce.pocitac klame.to ti kazdy potvrdi:)
bomber666

#3 Příspěvek od bomber666 »

aha tim padem to tam je na H**** ten cely palubni počitač a ukazatel..-)))ja jsme si pořad řikal že jezdim za 6,5 litru dle ukazatele...ale realita byla jina pořad jsem stal u stojany s naftou a rvah ho do nadrže...a ukazuje i kraviny když se díváš kolik litru je v nadrži(na tom středovem panelu) nebo tohle je třeba přesne ?

m51d25 píše:je to uplne normalne.aj mne to pise co sa mu zachce.pocitac klame.to ti kazdy potvrdi:)
vilejs

#4 Příspěvek od vilejs »

ono je to uplne naprd :evil: na nadrz ani nekukaj,to je jasne ze to neukazuje spravne.plavak je uz po tych rokoch v prdeli s toho vsetkeho co prezil."da sa ale opravit=nasponovat ocelove vodice po ktorych dava plavak impulzy a vycistit" no a pocitac je srac č1. mne ukazuje pri 100km/h 5litrov ale viem ze je to viac,lebo som to meral tak,ze som nabral 2litre nafty a nedosiel som tolko, kolko som mal.proste auto skapalo na ceste.. pocitace su hovadina.ps.ani v jednom aute na svete to neukazuje presne...bohuzial sa to neda dosiahnut s technologiou ktora sa pouziva..
miramax
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od miramax »

mne to ukazuje naprosto v poradku, jak prumernou, tak aktualni spotrebu, dojezd a dokonce i zbytek nafty v nadrzi to ukazuje velmi presne, az jsem necekal...
Lion
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od Lion »

No mně to měří taky přesně. Jestli nebude problém v tom, že ten počítač nemáte seřízenej. :wink:
Odpovědět