Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Potřebuju poradit s chladičem na E36 325i
-
- Kontaktovat uživatele:
Zdravím, mám 325i a prasklej chladič, sehnal jsem zánovní chladič s označením 1712996 (1712971) všechno sedí až na malou drobnost, na místě kde se připojuje čidlo teploty ( vpravo nahoře) je místo díry jen plastový nálisek s ucpávkou, která se nedá oddělat??? prohledal jsem katalog ETK a u všech modelů tam to dvouteplotní čidlo je našroubovaný. Přitom chladič už v autě rozhodně byl použit. Vubec nevim co s tim.........
-
- Kontaktovat uživatele:
to čidlo je pro vrtuli klimi, když by už nestíhala visko a v chladiči byla vysoká teplota tak sepne i vrtule na klimu a pomůže ji
takže sis koupil chladič na auto bez klimi,neni náhodou trochu menší??
myslim že se to asi jen tak oddělat nedá, jeden už taky doma mám, ale počkej na verdikt ostatních
možná to jen provrtat a vyříznout závit
takže sis koupil chladič na auto bez klimi,neni náhodou trochu menší??
myslim že se to asi jen tak oddělat nedá, jeden už taky doma mám, ale počkej na verdikt ostatních
možná to jen provrtat a vyříznout závit
zener007 píše:Zdravím, mám 325i a prasklej chladič, sehnal jsem zánovní chladič s označením 1712996 (1712971) všechno sedí až na malou drobnost, na místě kde se připojuje čidlo teploty ( vpravo nahoře) je místo díry jen plastový nálisek s ucpávkou, která se nedá oddělat??? prohledal jsem katalog ETK a u všech modelů tam to dvouteplotní čidlo je našroubovaný. Přitom chladič už v autě rozhodně byl použit. Vubec nevim co s tim.........
Tak tos hledal špatně.Já je ted kupoval tři během 3 měsíců v ELITU a normálně i s tím závitem.Ty plasty se dají rozebrat bez poškození,jen musíš vědět jak na to.
da se to rozebrat bez poskozeni, kdyz zatlacis zevnitr na ty zoubky a vyjedes tim ven, ale jinak origo plastik stoji mysim 50, mam jeste jeden novej doma jen takzener007 píše:Někde jsem slyšel, že když se vyměňuje chladič na trojce, tak ty vrchní plasty co jej drží prasknou a musí se koupit nové. Máte stím někdo zkušenosti??
Díky
vlevo je matal
a vpravo Killca