potrebovala by som poradiť ake naplne(oleje) by som si mala prikupit ak chcem vymeniť olej v prevodovke , diferenciali?!? a serve....mam Compacta r.v.1998 316i. Mam možnosť si lacno kupiť od jednej firmy oleje , len neviem aké , je tu toho tolko popísane ,že sa neviem z toho vymotať
Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
	Prosím o pomoc.316i Compact E36
Ahojte všetci, 
potrebovala by som poradiť ake naplne(oleje) by som si mala prikupit ak chcem vymeniť olej v prevodovke , diferenciali?!? a serve....mam Compacta r.v.1998 316i. Mam možnosť si lacno kupiť od jednej firmy oleje , len neviem aké , je tu toho tolko popísane ,že sa neviem z toho vymotať
 a v servise su taky neochotny príjímaci technici ,že to je strašné ,radšej si to kupim sama. Nájde sa pls nejaká dobrá duša a poradí mi. Dakujem   

- Killca
 - Klubové ID: 1648

precti tohle http://www.bmwklub.cz/modules.php?name= ... ic&t=54876 je tam neco o olejich ktery potrebujes

vlevo je matal 
 a vpravo Killca 

a vpravo Killca