Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Eisenmann x spotreba
Počkej počkej...to se mi nějak nezdá...za 14L/100km jezdí můj brácha s M50 2.0 BezVanos...já mám dvaapůlku s Vanosem a přes 12L/100km jsem měl jenom když jsem měl vadnou lambdu...teď jezdím normálně kolem 11L/100km a to jezdím půlku cesty do práce studený, páč to mám jen 11km.Killca píše:ja sem ti rikal ze to bude zrat, je to starej motor, tak se nediv a navic tech 12,9 je jeste dobra spotreba, znam m50 s vanosem co jezdi s klidnou nohou za 15
Na delší trasu, např. do Olomouce (něco přes 100km vkuse po 4-proudovce) mi to šlo pod 10L/100km. Takže za 15L/100km s Vanosem jedině pokud je něco na motoru v háji...
Každopádně koncový tlumič dělá na spotřebě hodně a to že má menší odpor než seriový je právě ta příčina...
- Killca
- Klubové ID: 1648
http://www.youtube.com/watch?v=NphmBLKB9xU z toho by melo bejt jasny proc to zere 15 s chipem a ladenejma svodamaJIP píše: Na delší trasu, např. do Olomouce (něco přes 100km vkuse po 4-proudovce) mi to šlo pod 10L/100km. Takže za 15L/100km s Vanosem jedině pokud je něco na motoru v háji...![]()
Každopádně koncový tlumič dělá na spotřebě hodně a to že má menší odpor než seriový je právě ta příčina...
jen rikam ze tech 13 je podle me na to jeho auto celkem standart, za tuning se trochu plati, ale tehle par litru takovej rozdil jeste neni
vlevo je matal
a vpravo Killca 
a vpravo Killca