Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

Da se štelovat doviráni dveří???

Vše o E21, E30, E36, E46, E90/E91/E92/E93, F30/F31/F32/F33/F34/F36
Zpráva
Autor
jarda
Klubové ID: 1426

#21 Příspěvek od jarda »

pls kolik stojí to těsnění a kde ho sehnat? nějak nevím co z těch věcí v ETK to je.
A kdy se musí měnit? Až když je viditelně poškozené (popraskané, potrhané) nebo i bez toho strácí časem funkčnost?
ex Mercedes-Benz R170 SLK 200 Kompressor "silver arrow" brilliantsilber on magmarot
ex BMW E38 730d "položiť dozadu súdruha" orientblau on pearl beige
ex BMW E36 318is tmavě modré kupé
Killca
Klubové ID: 1648

#22 Příspěvek od Killca »

5677kc za jedno prej :D

tady to mas cerny na bilym http://bmwfans.info/original/E36/Cou/31 ... 41_0852/#1

menit asi kdyz ho mas protrhany nebo jinak naruseny, jinak to nema cenu, jedine jestli si prachatej a stve te kdyz to piska a vrze :D
vlevo je matal Obrázek a vpravo Killca Obrázek
Fx Člen Klubu
Člen Klubu
Klubové ID: 1705
Kontaktovat uživatele:

#23 Příspěvek od Fx Člen Klubu »

Killca píše:jedine jestli si prachatej a stve te kdyz to piska a vrze :D
Coz bude delat stejne i v pantech atd. Jednoducha cesta jak overit tyhle veci je vzit si druhyho, zavrit dvere a oprit se prdeli u kliky a malinko tlacit a povolovat a druhej aby poslouchal, odkud to jde - napred zvenku, pak zevnitr. Potom jednotlive casti namazat a pokud to nepomuze, teprve zacit neco menit.
mathias22
Kontaktovat uživatele:

#24 Příspěvek od mathias22 »

zkosel jsem staelovat se zamkem,ale nejde to!se zamkem na kastli nehnu!je to chytle na dvou torxach, a ty jsou zezadu chtle velkou jednou podlozkoukde je vyrezana dira aji na tu elektriku pro sjizdeni oken,(presne to co mi nejde),jsem nestastny! :cry:
Dan td
Klubové ID: 590

#25 Příspěvek od Dan td »

mathias22 píše:zkosel jsem staelovat se zamkem,ale nejde to!se zamkem na kastli nehnu!je to chytle na dvou torxach, a ty jsou zezadu chtle velkou jednou podlozkoukde je vyrezana dira aji na tu elektriku pro sjizdeni oken,(presne to co mi nejde),jsem nestastny! :cry:
Aspoň už to bereš za správnej konec :-)
Povol ty dva torxy, ideálně tak, aby zůstaly za poslední závit viset a poklepem uvolni tu závoru ve sloupku. Je to většinou přilepené. Potom je dobré se orientovat podle obtisku těsnění pod tím bazmekem, ušetří to práci - potřebuješ dveře dovřenější, šoupneš to k autu, potřebuješ je povolit, šoupneš to směrem ven z auta. Potom utáhni ty torxy a zabouchni dveře. Podle toho jak to dopadne toto opakuj tak dlouho, až dveře sednou.

Jo, a když ty torxy vyšroubuješ úplně, nic moc se neděje, ten protikus zůstane viset na drátku k dveřnímu spínači, ale chytit je zpátky je celkem hodinářská práce :-)
Obrázek Touring & Compact
Nic z toho, co píšu není pravda. Vymýšlím si, abych byl zajímavější ...
mathias22
Kontaktovat uživatele:

#26 Příspěvek od mathias22 »

yitra budu tloucta tlouct"a pak dam vedet jak to dopadlo!!
mathias22
Kontaktovat uživatele:

#27 Příspěvek od mathias22 »

tak dvere sem jakz takz nasteloval,ale ted jak sem je dosteloval,tak mi zase nesedi okna a fuci mi tam!naklon oken se dela jnm temi dvema sroubky zespod nebo je jeste neco pod tapecirou?a jak do delam toto doufam ze je to uz vsechno ze dverma!
jarda
Klubové ID: 1426

#28 Příspěvek od jarda »

pod tapecem jsou ještě dva. prostě to okno jezdí ve dvou lištách a ta co je u B sloupku má dva štelovací šrouby dole (zespod dveří) a dva nahoře (pod tapecem)
ex Mercedes-Benz R170 SLK 200 Kompressor "silver arrow" brilliantsilber on magmarot
ex BMW E38 730d "položiť dozadu súdruha" orientblau on pearl beige
ex BMW E36 318is tmavě modré kupé
Odpovědět