Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
nakup prez ebay
-
- Kontaktovat uživatele:
Radim046 píše:Taky používám paypay jako Slid a podle mě je to jedno z čeho mu pošleš peníze na jeho učet.Koukal jsem třeba že bych poslal platbu přimo z KB ale co jsem zjistil tak chtěj kolem 200kč poplatek za platbu do zahraničí a to skoro každa banka v čr.
Paypay ani alert neznam, pres paypal je to bez poplatku (pokud posilas firme - soukromnikovi je tusim 5% z prevadene castky poplatek) ale kacky jsou tam hned a nikomu nedavas udaje o sve kreditce..
Ale ted jsem kupoval hadry z usa a prodejce neakceptoval paypal tak jsem platil primo kartou - suckzz maximalne, poplatek sice zadnej nebyl (taky jsem se divil), ale je to tyden a prodejce stale penize neobdrzel! Volal jsem do banky a pry je to normalni pri prevodech do usa.. Zlatej paypal...
- Lion
- Kontaktovat uživatele:
Přesně jak píše Martyn, používám rovněž PayPal a nejsou s ním žádné problémy. Platby probíhají velice rychle a je to vůbec nejrozšířenější možnost jak na eBay platit. Více méně většina prodejců PayPal vyžaduje pro své platby. Třeba ted před týdnem mně dorazila zásilka z USA za 10 dní což bylo příjemné. 

Martyn píše:Mame co te zajima? Ve zkratce - vyhlidnes co chces, kouknes jestli prodejce posila do cr, v pripade ze neni uvedeno tak mu napises emila, koupis, zaplatis pres paypal a cekas na balicek:)
a jak to je s tou platbou prez paybal?mas nekde zaruku,ze ti to zbozi potom dojde?a registrace staci online?nebo to je jak na aukru,ze ti dojde do schranky aktivacni kod
Martyn píše:alfi666 píše:na ebayi fungovat jedine cez paypalnajistejsie, poistene, rychle, bezpecne, zadarmo... neni ocom
Tak tak.. Jinak ad karta, dneska konecne dorazily penize prodejci.. Takze platba internetovou embosovanou kartou CZ-USA = 8 dnu lol:o)
Pozor, to je ale normalni, ze pri platbe kartou dostane prodejce penize az po case, tak to je vsude.
Jinak taky pouzivam paypal uz leta, na zasilani suverenne nejlepsi zpusob. Ovsem uz jsem taky slysel hruzostrasne historky, jak Paypal jen tak vycucnul nekomu ucet se statisici dolary... a zkuste to pak reklamovat u nich na centrale v Indii

Na Ebay jsem toho koupil uz hromadu (diesel rifle v USA za $100, u nas ty same 5600,- mluvi za vse). Platim paypalem, ktery je "navazany" na mou platebni kartu, takze vyhraju zbozi, hned mi ebay nabidne logovani do paypalu prihlasim se, platbu jen potvrdim, prodejce okamzite vidi... parada. jednou mi prisly falesny rifle, prodejce nechtel vratit penize, tak jsem dal claim (stiznost) a nakonec z neho prachy dostal (po dodani par materialu paypalu)... Takze nakupovat u proverenych!
jj.. cez paypal mas zaruku toho, ze ta predajca neodrbe.. a ked odrbe - paypal ma poistenie.... okrem toho... Paypal by ti teoreticky naozaj mohol ukradnut peniaze
ovsem nato je denny limit aby sa nemohlo stat, ze su to statice... Platla kreditkou je vzdy riskantna, ale v pripade paypalu je vzdy lepsie, ze tvoje cislo kreditky vie len paypal a nie kazdy skym robis busines