Nemate nekdo napad jak otevrit kufr u E36 sedan kdyz se zaseklo neco v zamykacim mechanismu?
Central vypada ze funguje ale kufr se otevrit neda, jelikoz nemuzu sklopit zadni sedacky tak mi ted nenapada jak se do kufru dostat
neresili ste nahodou stejnej problem?
Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Zasekle dvere fufru u E36
- Killca
- Klubové ID: 1648
nekdy se stane ze klic drhne v tom kufru, jak se s nim moc pres kufr nezamyka, tak zkusit ho tam poradne narvat, parkrat vytahnout a zandat, promazat a zkusit odemknout
ja sem si nechal delat novy klic a do kufru mi nesel, tak sem ho treba trochu spiloval a prosoutchnul s nim zamek a pak uz to slo
ja sem si nechal delat novy klic a do kufru mi nesel, tak sem ho treba trochu spiloval a prosoutchnul s nim zamek a pak uz to slo
vlevo je matal
a vpravo Killca 

taky mam dva klice a s jednim nejde kufr otevirat ale zkousel sem to druhym a zamek vypada ze je v poho a ze central funguje bez problemu ale dvere mi stejne ani po odemceni nejdou otevrit
nezkouseli ste se nekdy dostavat u sedanu do kufru? jestli dou odendat zadni sedacky, odmontovat zamek bo tak neco
nezkouseli ste se nekdy dostavat u sedanu do kufru? jestli dou odendat zadni sedacky, odmontovat zamek bo tak neco