JIP píše:Myslíš boční obrysovky do nárazníků jako má třeba Volvo V40? Takové jsem origo neviděl, ale dělá to 100% HELLA ... jsou takové luxusně "tuzingové"
JIP píše:Myslíš boční obrysovky do nárazníků jako má třeba Volvo V40? Takové jsem origo neviděl, ale dělá to 100% HELLA ... jsou takové luxusně "tuzingové"
tak to víš ještě o bmw prdlajs
Pozor na ta silná slova, abych to nebral osobně...
Prostě jsem viděl mraky E36 a na žádné to nebylo. Ameriky nepočítám, páč ameriku jsem ještě nepotkal a kdybych se tam nedejbože chystal, tak jedině s dynamitem kolem pasu...
Každopádně ti fandím...čím víc světýlek, tím víc tuning...
tak to víš ještě o bmw prdlajs
Pozor na ta silná slova, abych to nebral osobně...
Prostě jsem viděl mraky E36 a na žádné to nebylo. Ameriky nepočítám, páč ameriku jsem ještě nepotkal a kdybych se tam nedejbože chystal, tak jedině s dynamitem kolem pasu...
Každopádně ti fandím...čím víc světýlek, tím víc tuning...
páč jsi to ještě nepotkal,tak jsem to tam chtěl a neni to tuning je to serie..akorad za vodou
numi píše: a neni to tuning je to serie..akorad za vodou
Todlenc jsem nějak nepochopil...
Pozor, nejsem z těch, kteří tady tuning haní v jakékoliv podobě, sám to mám "drsněvotuzenýtykrávo", ale světýlka a nálepky třeba jsou fakt moc...
Blackie píše:Ale tady nejde o žádný tuning doplňky,ale o normální věc která se nato auto dávala když se prodávalo do ameriky... Myslim,že to měla i E34...
Blackie píše:Ale tady nejde o žádný tuning doplňky,ale o normální věc která se nato auto dávala když se prodávalo do ameriky... Myslim,že to měla i E34...
Ajó...a k čemu je to vlastně dobré?
abych byl lépe vidět
A ty teď jako nejsi vidět, když je teď povinné celoroční svícení?