mam spadly naraznik a nvm jak to opravit sundal sem listy z narazniku,ale tam misto sroubu jsou nejake umelohmotne cvocky a mam strach ze je polamu pri sundavani,da se to nejak nahradit??za zkusenosti a rady dekuju!
Buď ho sundáš s výstuhou, nebo bez. Pokud chceš výstuhu nechat na autě, musíš z těch plastových cvočku vytlačit vnitřní plastový čep, pak půjdou vytáhnout. Každopádně musíš v podběhu sundat takové plastové nadkolí před nárazníkem, nebo ho od nárazníku alespoň odšroubovat...přístup dost nahov*o...
Nic tak hrozného to není, já ho sundával i s výstuhou (je to určitě rychlejší) a byl dole do půl hoďky...tuším že stačilo vyšroubovat 4ks matek v prostoru kufru a pak nějaké malé samořezky u toho "nadkolí" a byl venku...mám coupé...
Koukám že bydlíš nedaleko, bych ti s tím píchnul, kdyby sesněkdy stavil...
ja te ted videl v kopru!!!!mas nadupane kola!!!!kolik te vysly?mas nalepene na riti 316 a mas dvou a pulu ze?mas to pekny,ja tam byl taky zalezly nahore!!!
mathias22 píše:ja te ted videl v kopru!!!!mas nadupane kola!!!!kolik te vysly?mas nalepene na riti 316 a mas dvou a pulu ze?mas to pekny,ja tam byl taky zalezly nahore!!!
No moc pěkné to nemám, páč se mě sposta lidí ptá, kdy budu lakovat tu bílou kapotu... , a taky jsem slyšel týpka co tam šel kolem a hlásil: "takhle skurvit pěkné auto?!" ... ale co už, mi se to líbí...
Tu 316 tam mám kvulivá načipovaným dieselovým Oktávkám a Golfům...to bys nevěřil, jak je to láká...
A kola jsem tam měl první den, věz že byly za hubičku...vždycky jsem chtěl M6-tky, jako máš ty, ale když jsem je viděl na Renóltu Twingo, rychle mě to přešlo...
je to silene ,zacli delat vsechny roztece,musim se jich zbavit a takove jak mas ty mam v merku,ale jsou hodne drahe!mi se to libi ta bila kapota a strecha,ja budu delat cernou ,budu tam delat nadechy pres zimu!ser na ostatni,hlavne ze se to libi tobe!ty mas moznost nejak levneji sehnat kola?
Ajó FM-tuners, to jsi hotový detektiv...
Ty kola nejsou extra drahé...nové stály necelých 15k, já za ně dal desítku...4 měsíce staré, bez poškození, no nekup to...
Ty M6-tky už jsou provařené jako DOTZ-HANZO, ale E36 i E46 fakt sluší...
Chtělo by to nějakého zcuka...ti poradím co budeš potřebovat, už se v tom nějakou dobu pižlám, páč loni o prazdninách z toho byla ve Francii na vrakáči jenom hromádka neštěstí...