Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

mechanika el. oken e36 napraslo jak to?

Vše o E21, E30, E36, E46, E90/E91/E92/E93, F30/F31/F32/F33/F34/F36
Odpovědět
Zpráva
Autor
pitrisek

#1 Příspěvek od pitrisek »

zdravim ve spolek.. prejdu rovnou k veci. jednoho dne mi vyjelo predni okno z vodici listy u el. oken (316 i compact rv. 1994) a tak jsem sundal tapec tak nejak to nasadim jak to ma byt, vse funguje ale vsiml jsem si ze kdyz ho zaviram tak asi v pul ceste nahoru to tak lupne a jede dal... to by nebyl problem ale objevil jsem celkem velikou prasklinu na tom hlinikovem mechanizmu a kdyz je to asi 4cm pred uplnem zavreni tak se ta prasklina roztahne a jde videt ze je tam nekde pnuti jako blazen... nechapu jak je to mozne a tak vas kdo mate zkusenosti prosim o radu. budu moc rad diky za vse. prilozil bych foto ale nevim jak na to
rob2fab
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od rob2fab »

zdravim karvinou,mate paradní lázně..takže odpověd je mazat vodící gumy!silikonovej olej! motorek musi chodit čistě nesmis slyšet jak zkomírá..nebo jak je to slovo.
pitrisek

#3 Příspěvek od pitrisek »

v nasich laznich jsem sice nebyl ale prej jsou fakt paradni :D tak ja to zkusim namazat a uvidim co to udela... snad se zadari
Odpovědět