zdravim..mozna je to blba otazka ale nemúzu najit palivovej filtr..neni nekde u nadrze?mam 325i E36..poradte prosim--hledal sem to na foru a nenasel..kdyz to nahodou najdete poslete topic pls..diky
vymena je pekna pakarna, je to takovy podlouhly valec, bez zdvize to asi neudelas, me to delali v servisu, byl sem u toho, ale ne celou dobu protoze se s tim sral asi dve hodiny.....
calif píše:vymena je pekna pakarna, je to takovy podlouhly valec, bez zdvize to asi neudelas, me to delali v servisu, byl sem u toho, ale ne celou dobu protoze se s tim sral asi dve hodiny.....
dve hodiny? a to ho preplachovali a potom dávali späť? neviem menil som palivový filter už na x autách ale 2 hodiny mi netrval ešte žiaden ani na nákladnom aute...ale tak sa získavajú korunky
Killca píše:[/b]a kryci plech na mysim 4ech desitkach[/b], da se to i na hevirku udelat
na tie som zabudol...ale pod hever by som neliezol...buď jama alebo zdvihák
jasne ze to je trochu strasidelny pod hevirkem, ale ja mu verim a kdyztak neni problem si koupit za 300 baleni dvou trojnozek a misto hevirku to hodit na trojnozku
xSAFA píše:No to teda hledím co na tom dvě hodiny dělali? Nejspíš tě krapítko natáhli nebo to byli naprostí osli...
no ja to taky nechapal, ten kluk mel ruce jak lopaty, nemoh tam poradne k tomu filtru prostrcit ruku, delali to ve dvou na zdvizi, jeden ze zhora a druhy ze zdola