Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

Divný zápach (měněna visca a řemeny)

Vše o E21, E30, E36, E46, E90/E91/E92/E93, F30/F31/F32/F33/F34/F36
Odpovědět
Zpráva
Autor
xSAFA
Klubové ID: 1477
Kontaktovat uživatele:

#1 Příspěvek od xSAFA »

Trochu mě začíná znepokojovat nepříjemný né moc výrazný zápach, který nedokážu blíže k ničemu přirovnat. Začalo to smrdět po první projížďce po výměně visco spojky a drážkovaných řemenů... Může to mít nějakou spojitost? Nejvíce to cítit jakoby u levého předního kola v podběhu a v motorovém prostoru na té samé straně. Nenapadá mě vůbec nic :? Není to ani jako spálenina ani že by se něco tavilo ale štve mě to... Nestalo se to třeba někomu taky? Nevím snad že by se nějak ten povrch řemenů zajížděl či snad ta visca? :roll: Najel sem asi 300km od té doby a furt to smrdí... :roll:
vilejs

#2 Příspěvek od vilejs »

haha tak vitaj v klube smradu:) aj ja mam taku smradlavu viscospojku.ked sa zohreje,smrdi jak blazon :savle: inakl zavada to neni.ps.ak si presponoval remen,moze ti smrdet aj ten,alebo sa ti pali lozisko:)))
xSAFA
Klubové ID: 1477
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od xSAFA »

Tak to jsi mě celkem uklidnil... :) Ložisko se nepálí a řemeny se šponují sami takže tam problém nebude... Bude to asi opravdu ta visca :evil:
vilejs

#4 Příspěvek od vilejs »

no ja ju mam z elitu.smrdela uz v obale,ale ako sa zohriala,taky kandel jak hovado.da sa to prirovnat k smradu zo spalenej spojky+spalena guma..take nieco..neboj nie si jediny :D
Odpovědět