Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Probmlém s Xenony

Vše o E21, E30, E36, E46, E90/E91/E92/E93, F30/F31/F32/F33/F34/F36
Odpovědět
Zpráva
Autor
BMWPaja
Kontaktovat uživatele:

#1 Příspěvek od BMWPaja »

Zdravím,mám menší problém s xenony v E36,nebo ne já ale protijedoucí auta :) každý druhý auto mě problikává jako kdybych svítil dálkovýma,ono to tak i vypadá,je to u xenonu se svítivostí 10000kandelu v E36 normální?(světla bez čočky)
Martas23

#2 Příspěvek od Martas23 »

musíš ale napsat chlape co máš za výbojky, to je důležitý. Jestli HIDky nebo D2S atd. pokud je to přestavbová sada nemělo by to bej, takže tipuju že máš D2S, ty jsou totiž do čoček, D2R jsou do parabol, opravte mě jestli jsem to prohodil. Rozdíl je v ohniskové vzdálenosti, výsledek je že tě pak každej zdraví, mě osobně tito lidé taky točí, fakt je pak prd vidět :evil:
BMWPaja
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od BMWPaja »

dík za radu,mrknu na to,ale určitě to chci nějak utlumit protože to svíti fakt moc,a večer zatím budu jezdit co nejmíň :cry:
Killca

#4 Příspěvek od Killca »

mas vybojky s teplotou svetla 10 tisic kelvinu, coz je podle me dost nahovno u e36 bez cocky, to uz musi bejt dost modry, spis bych koupil 6000K svitej jasne bile

jinak mas svetla nejaka stara ze? jestli maji zaprasenou parabolu a sklo tak to silene rozsiruje svetlo do vsech smeru, kdyz to vycistis, bude to lepsi, ale nic moc extra, chce to cockovy svetla, kde ti ta cocka hodi svetlo co nejlip na silnici kam ma a ne vsude po okoli

schvalne se muzes podivat ke me na obraze v podpisu jak oslnuje spinavy svetlo vlevo a cisteny vpravo

muzes zkusit nastavit svetla uplne dolu, aby ohnicko nesvitilo tak nahoru, ale stejne to moc pouzitelny nebude
vlevo je matal Obrázek a vpravo Killca Obrázek
BMWPaja
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od BMWPaja »

ty sklíčka vyčístím určitě,výbojky tam jsou D1S,ale ty světla s čočkou budou asi nejlepší řešní
Odpovědět