Mám velikou prosbu, koupil jsem E36 a v ní je nějaký neorigo rádio, chci ho vyměnit za bmw business cd ale když jsem vyndal to stávající tak jsem zjistil že někdo předemnou si redukcema moc hlavu nelámal a původní bmw konektory jednoduše ustříhnul a čokoládama to spojil s rádiem. potřeboval bych jestli někdo nemáte bmw konektory alepoň z kouskem drátů abych věděl jak to spojit, a nebo kdybyste byl někdo tak hodnej a blejsknul mi to.
děkuju předem
Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
audio original - prosím pomoc
- Killca
- Klubové ID: 1648
asi potrebuje konektor kde jsou videt barvicky dratu aby to moh napojit na stejny barvy co ma v aute, takze tenhle popis je peknyDlugy píše:Pin- 5=Prívod Kladného nápetia (75)
Pin- 9=Trvalý prívod kladného nápetia (30)
Pin-13=Osvetlenie(58g)
Pin-15=Ukostrenie(31)
Pin-10=GAL-Regulácia hlasitosti v závislosti na rychlosti jazdy(Dodatočná výbava).
vlevo je matal
a vpravo Killca 
a vpravo Killca 
přesně tak, některý se možná dají barveně odhadnou jiný však ani omylem, blejskněte mi to někdo prosímKillca píše:asi potrebuje konektor kde jsou videt barvicky dratu aby to moh napojit na stejny barvy co ma v aute, takze tenhle popis je peknyDlugy píše:Pin- 5=Prívod Kladného nápetia (75)
Pin- 9=Trvalý prívod kladného nápetia (30)
Pin-13=Osvetlenie(58g)
Pin-15=Ukostrenie(31)
Pin-10=GAL-Regulácia hlasitosti v závislosti na rychlosti jazdy(Dodatočná výbava).