prosím prosím věděl by někdo jak vynulovat -přes který kontakt v zásuvce pro diagnostiku to vynulovat--inspection-hláška na palubovce že je třeba zajet do servisu--slyšel jsem že to jde přes ukostření a sedmičku kolíček + kombinace zapínání a vypínání klíčku v zapalpování???????? děkuji
krny83 píše:prosím prosím věděl by někdo jak vynulovat -přes který kontakt v zásuvce pro diagnostiku to vynulovat--inspection-hláška na palubovce že je třeba zajet do servisu--slyšel jsem že to jde přes ukostření a sedmičku kolíček + kombinace zapínání a vypínání klíčku v zapalpování???????? děkuji
Už se to tady řešilo zkus pohledat a určitě najdeš...
krny83 píše:prosím prosím věděl by někdo jak vynulovat -přes který kontakt v zásuvce pro diagnostiku to vynulovat--inspection-hláška na palubovce že je třeba zajet do servisu--slyšel jsem že to jde přes ukostření a sedmičku kolíček + kombinace zapínání a vypínání klíčku v zapalpování???????? děkuji
Už se to tady řešilo zkus pohledat a určitě najdeš...
bohužel jsem našel jen na 30 tku a nevim jestli je dobrý hledat dál páč je tu 139 stránek pro tyto tipy a bojim se že to nenandu a neni to můj problem že je toho tady moc a určitá věc je schovaná pod názvem jiným ale pokud někdo ví kde hledat tak se tam rád juknu a tady to smažu,,no problemo..
Asi špatně hledáš. Já to našel na poprvé... [code:1]http://www.bmwklub.cz/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=2830&postdays=0&postorder=asc&highlight=e36+inspection&start=0[/code:1]