Musim vymenit na prednich ramenech takovy ty zadni silentbloky... Budu kupovat jen je a prelisovavat... Tak jakou znacku mi doporucite ... ? Na autokelly je nejaky noname a pak MOOG a DELPHI. Origo BMW je pro me daleko ...
Dale desticky na predek... ? autokelly nabizi ATE , FEBI , Ferodo Premier
Tehu píše:Musim vymenit na prednich ramenech takovy ty zadni silentbloky... Budu kupovat jen je a prelisovavat... Tak jakou znacku mi doporucite ... ? Na autokelly je nejaky noname a pak MOOG a DELPHI. Origo BMW je pro me daleko ...
Jinak diky jo a je to na 330dT po faceliftu
Doporučuju Moog, Delphi jsem si koupil tyčku řízení s čepem a po 10000km má vůli 3mm. Vpravo mám origo, má najeto 185000 a vůli 1mm...takže jsem teď pro jistotu objednal prověřené MEYLE z mjauto a doufám, že budu mít klid.
Desky bych doporučil ATE, ale ani ty červené Feroda nejsou špatné...zas tak moc nešpiní kola, jako ty obyčejné...
Ty desky bych doporučoval ATE,jednou jsem zkusil koupit i ty desky ATE power(6500kč za pár) a jediný rozdíl je v tom, že nešpiní kola.A ty silentbloky bych doporučil MOOG ale nejsou o tolik dražší v celku.Na jednom autě jsem to taky zkoušel lisovat a zřejmě to bude lisované za tepla.Já když to lisoval za studena, tak mi tam pak vznikla vůle...
Magister píše:Ty desky bych doporučoval ATE,jednou jsem zkusil koupit i ty desky ATE power(6500kč za pár) a jediný rozdíl je v tom, že nešpiní kola.A ty silentbloky bych doporučil MOOG ale nejsou o tolik dražší v celku.Na jednom autě jsem to taky zkoušel lisovat a zřejmě to bude lisované za tepla.Já když to lisoval za studena, tak mi tam pak vznikla vůle...
silenbloky bych resil od meyle(s tve nabidky bych bral moog) a lisovat to jde uplne v poho zadne za tepla jen to clovek musi take trosku ocistit nez zacne.a desky ate nebo ferodo ani u jednech neudelas spatne
Tehu píše:Musim vymenit na prednich ramenech takovy ty zadni silentbloky... Budu kupovat jen je a prelisovavat... Tak jakou znacku mi doporucite ... ? Na autokelly je nejaky noname a pak MOOG a DELPHI. Origo BMW je pro me daleko ...
Jinak diky jo a je to na 330dT po faceliftu
Doporučuju Moog, Delphi jsem si koupil tyčku řízení s čepem a po 10000km má vůli 3mm. Vpravo mám origo, má najeto 185000 a vůli 1mm...takže jsem teď pro jistotu objednal prověřené MEYLE z mjauto a doufám, že budu mít klid.
Desky bych doporučil ATE, ale ani ty červené Feroda nejsou špatné...zas tak moc nešpiní kola, jako ty obyčejné...
Jak je to prosimte s MJauto z vymenou dilu ... ? Zajima me totiz kdyz ti to poslou poserou to nebo ty spatne zvolis a tobe to tam pak nepujde... ? Jestli bez problemu posles zpet a oni ti poslou novej dil... ?
kludne si kup delphi.za 230 korun to je ako zadarmo!a delphi maju akurat naprd capy,ale silace maju v pohode.mozes tam dat kludne.vydrzia dlho.tycky stab.ps. tycky stab. od delphi nikdy!!!
m51d25 píše:kludne si kup delphi.za 230 korun to je ako zadarmo!a delphi maju akurat naprd capy,ale silace maju v pohode.mozes tam dat kludne.vydrzia dlho.tycky stab.ps. tycky stab. od delphi nikdy!!!
Do haje a me zrovna ty od Delphi tycky spojovacek jeden z klubu doporucoval
m51d25 píše:kludne si kup delphi.za 230 korun to je ako zadarmo!a delphi maju akurat naprd capy,ale silace maju v pohode.mozes tam dat kludne.vydrzia dlho.tycky stab.ps. tycky stab. od delphi nikdy!!!
Do haje a me zrovna ty od Delphi tycky spojovacek jeden z klubu doporucoval
tycky riadenia mam aj ja delphi:) kupil som ale 4 kusy pre istotu.firma delphi uz nevyraba totiz.zastavili vyrobu koli kvalite dielcov.nepresli cez certifikaciu a su v prdeli.teraz ich vyrobky zozenies za polovicu ceny capov inych firiem.ps.ale este funguju a maju uz rok:) ale tie tycky stabilizatora by som fakt nekupoval.kokso ze plastovy kryt capu..to neee
chlapi poradte, chci ten silentblok na predni napravu, pro ulozeni ramene ten zadni... A to ne v celku ale jenom ten stred na nalisovani a nez to obednam tak tady to maj dost divne popsany, je to on ?
Tehu píše:chlapi poradte, chci ten silentblok na predni napravu, pro ulozeni ramene ten zadni... A to ne v celku ale jenom ten stred na nalisovani a nez to obednam tak tady to maj dost divne popsany, je to on ?