Koupil jsem 320i z 03/95 a mám k němu jen tento jeden klíč. Poradí mi někdo jestli je v klíči imobilizer, nebo kde udělat LEVNOU funkční kopii? Při stisknutí znaku se rozsvítí LEDka. Dík.
JardaF píše:Myslím, že nemá,já mám stejný druh klíče na E36 z roku 97.Taky jen svítí ledka.Kopii nevím kdo ti udělá asi k němu budou chtít kartičku nevím.
Jenže pokud máš 97 tak máš imobilizer.To že je tam světýlko neznamená že nemá imobilizer.
tento klic immobilizer MA, davali se do aut od roku 94 vejs, kopii podle me jen v bmw, v cechach to asi nikdo neumi chipovat, nebo umi, ale ja o nem nevim
jinak v aute mas kolem spinacky takovej vystouplej kruh a to je krouzek na snimani kodu z klice
A nema to někde žarovčičku .... možna je to držak papirku na nakup s osvetlenim
a nebo jdi po dratech ... tipnul bych nejakej dobastlenej destovej senzor??
kdysi jsem někde na netu narazil na sady ktere se dji přimontovat do auta... alespon se to tak dle popisu tvářilo ... podrobnosti jsem již nezjišťoval
Stejný klíč mám na své E36 z 96roku. A je to klíč s kódem. Udajně jednoduchým. Ale nenapodobitelným. Takže origo u BMW do tří dnů jsem ho měl poslaný z Německa a stálo mě to 1500,- bez diody.