Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
vyhřívání zrcátek
-
michal09
- Klubové ID: 1407
Pokud máš výhřev zrcátek, což má většina 36tek ale né všechny, tak se zapíná vždy po otočením klíčku do střední polohy... Asi před půl rokem jsem to taky řešil, chtěl jsem udělat ten výhřev na spínač, páč třeba v létě by se na zrcátkách dalo grilovat, ale vybodnul jsem se na to...
Jinak výhřívaný zrcátko poznáš tak, že ke sklu zrcátka vedou zezadu 2 hnědý drátky
PS: kdyby jsi použil tlačítko hledat, určitě by jsi to zjistil bez zakládání nového tématu
Jinak výhřívaný zrcátko poznáš tak, že ke sklu zrcátka vedou zezadu 2 hnědý drátky
PS: kdyby jsi použil tlačítko hledat, určitě by jsi to zjistil bez zakládání nového tématu
-
_peper
- Klubové ID: 1129
- Kontaktovat uživatele:
Myslím, že tvůj problém bude úplně jednoduchý, někdo před tebou přišel o vyhřívaná zrcátka a koupil levnější bez výhřevu a nebo už je porušená stopa na výhřevironpipi píše:Taky jsem nad tím bádal...tak to mám na Isu asi posraté, protože mně to nehřeje...Budu se na to muset podívat.
Je to tak, topí jen od určité teploty.dsvatos píše:Neměly by náhodou v teple vypínat? Není tam bimetal co to v teple rozpojí?

a vpravo Killca