Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
pokažene otevirani okna u řidiče u 325 TDS(na elektriku)
bomber666 píše:pořad mi vyjiždi okno z těch dražek ve kterych jezdi hlavně směrem u zrcatka je tam špatny přistup nevite někdo jak na to ? vypada to že ty plechy musim asi rozbrušovačkou sundat nebo má s tim někdo jinou zkušenost ?
ahoj,ja sem mel ten samej problem....okno slo krive...tak sem sundal tapec s dveri a na tech lyzinach mas takove plastove hajzliky a ty se vetsinou ulomej a pak to dela toto..zajel sem do steidlu v hostivari,koupil 2 plastiky..cca 70kc za oba.....jj mas pravdu..pristup je tam opravdu blby,i ta montaz ale celkova vymena trva zhruba 20 minut....dokonce je to i tady na foru nekde podrobne i ten plastik je tam popsanej..dej ,,hledat,,ja to udelal kdysi tez....ted si nemohu vzpomenout na tu stranku kde je to popsany....
koukni na http://www.realoem.com/bmw/
obrazek se mi nezobrazil..ale kdyz vlastne sundas tapec ze dveri tak se pred tebou objevi takovy X konstrukce...na vrchu to X je to uchycene do okna a spodek toho X kazda jeho cas vede v kolejnickach...mno a tohle X v tech kolejnickach drzi diky temto dvou malym bilejch plastiku...a to je ono...zkusim jeste dohledat...pokud mas servis manual na 3jku tak tam to je taky.......i s obrazkama a demontazi.....
IKE píše:Myslíš takové ty bílé kostičky?
chytrej kluk chytrej

Nejřív jsem si myslel že jsou ještě nějaky plastíky v těch vodících lištách co tam jezdí okna.Už rozumím.Díkeczrob píše:IKE píše:Myslíš takové ty bílé kostičky?
chytrej kluk chytrejto je ono.....az to rozeberes a zkusis s tim jezdit nahoru a dolu tak uvidis jak to vyskoci a to okno jakoby spadne dopredu.....casem se mi pak stavalo ze uz mi to okno ani neslo zavrit jak bylo krive a musel sem mu pomahat rukou...ten plastik byl proste rozsekanej,......mno a az to udelas tak te mozna ceka to co me....vse sem dal do kupy zpet ale okno misto toho aby jelo nahoru tak furt jelo dolu...a kdyz bylo dole tak si myslelo ze je nahore,tak sem volal do BMW servisu a tam mi mile poradili ze si mam sednout do auta...zapnout klicek..zabouchnout dvere..dojed oknem dolu a pak s nim vyjed nahoru..pry si pocitac pamatuje kdy a kde je okno v jake poloze a jelikoz se do toho sahne tak je trosku rozhozenej tak nevedel jestli je zavrene nebo ne.....mno udelal sem to a pohodicka.....nezapomen to poradne promazat a ne moc dotahovat aby to okno nejelo jak lenoch..ja to projistotu pritahl vice a leve okno je zlenivele oproti pravemu...nejsi prvni ani posledni s timto probleme a vzdy to byli tyhle hajzliky plastovi....Taky sem tady kdysi hledal a nasel...

v kazdym okne sou dva ty silonovy pojezdy cislo2 v liste, zajisteny roztahovacim dratem, pri nandavani musi cvaknout ze zaskocili do cepiku
dobre je jeste vzit vazelinu, medenou pastu nebo neco takoveho a promazat vsechna kolecka, ozubeni a listy
primo pristup k tem kostkam je priserny, ale jde to pri trose sikovnosti
dobre je jeste vzit vazelinu, medenou pastu nebo neco takoveho a promazat vsechna kolecka, ozubeni a listy
vlevo je matal
a vpravo Killca 

Killca píše:v kazdym okne sou dva ty silonovy pojezdy cislo2 v liste, zajisteny roztahovacim dratem, pri nandavani musi cvaknout ze zaskocili do cepiku
tak tak