Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Pomóóóc, výpadek ukazatelů na palubce
-
JardaF
- Klubové ID: 1575
Ahoj, dneska při jízdě mi vypadl ukazatel teploty,paliva, otáčkoměr a nefungují ani některé kontrolky v tablech. Na digitálu (pod tachometrem) mi to napsalo EEP-2,nevíte někdo co to znamená?Když jsem auto chcípnul a znovu startoval tak ta hláška tam byla stále a krom ní se nic jiného neukázalo.
Ostatní elektrika maká normálně. Poraďte co s tím mám dělat, jsem před dovčou a dost mne to teď naštvalo.
Díkec.
Ostatní elektrika maká normálně. Poraďte co s tím mám dělat, jsem před dovčou a dost mne to teď naštvalo.
Díkec.
-
Kubais
- Kontaktovat uživatele:
taky sem se jednou rejpal v pojistkách, zjistil jsem že jedna je vadná, tak že jí vemu odjinud, mrknul sem na plánek a vzal sem z jednoho místa odkud by podle plánku nemělo nic být a ejhle, nešla skoro celá palubovka, nepočítalo to tudíš ani kilometry(asi finta pro služební auta
) a nefungovala ani klimatizace.Ale než sem přišel že to je tím, no koukal sem jak vopařený!
- Killca
- Klubové ID: 1648
mela by to byt pojistka, me to udelalo neco podobnyho a byla jen rupla pojistka, poradne proverit multimetrem, jelikoz nekdy prerusena pojistka neni vubec poznat a me zrovna pojistka na palubku drzela i svetlo v kasliku, radio a klimu
kdyz to nebude pojistka, bylo by vhodny pozadat nejakyho znamyho co ma bmw, aby ti pucil budiky, jestli nahodou neni problem v nich, nekdy se stane no
vlevo je matal
a vpravo Killca 
a vpravo Killca 
-
KarelOstrava
- Klubové ID: 2606
- Kontaktovat uživatele:
-
JardaF
No tak jsem se vtom dneska rejpal,ale pojistky to nejsou, měřil jsem je multimetrem a v poho.Je to divný ráno jsem nahodil motor a všechny budiky OK. Držely celou jízdu a po cca 3 hodin po vypnutí motoru opět nic.
Nemůže být nějaký vakl kontakt za přístrojovkou? Zkusím se v tom zítra opět povrtat, jinak mne čeká nějaký autoelektrikář.
-
JardaF
Kontakt je :Killca píše:dej na ne nejakej vetsi kontakt, web nebo tak, ze bych jim dal na opravu ty mi stary budikyJardaF píše:Tak to mám opravené, byl to špatný IO v přístrojovce, na počkání mi to opravili v T-servisu v Čimicích, cena 1 500,- Kč
T- servis Domašínská 26, Praha 8 ( Čimice ) Tel. 602 307 800, 604 828 705.Nebo http://www.tachoservis.cz