nevíte někdo, jestli jdou sundat hagusy a je tam nějaká záslepka nebo tak něco, abych mohl jednoduše jezdit bez nich nebo je to komplikovanější.. koukal jsem do ETK, ale moc chytrej z toho nejsem a nejdou mi povolit šrouby, tak než to budu řešit, tak se radši ptám, má-li někdo zkušenost.. Díky!
Mě se zase na kombících líbí hagusy moc a bez nich mi to příjde takové neúplné...je to otázka čistě osobního vkusu, ale na kombíka to prostě patří. Kdysi jsem měl Feldu kombíka a taky jsem je dokupoval, ikdyž mi byly k ničemu, jenom proto, že bez nich se mi to auto vůbec nelíbilo (teda, ne že by to ty hagusy zrovna vytrhly... )
třeba 5er kombíka bych si bez nich nedovedl představit.. to je velké praktické kombi a tam patří, ale 3er tour mi jako kombík ani moc nepřipadá, je to pořád takový maličký dynamický autíčko a kufr je tam i tak strašně malej, tak mi ty hagusy připadají poněkud trapně a dělají z toho imitaci náklaďáku, ale jak říkáš je to jen a jen o osobním vkusu
to ti budu vděčný! ale bojím se, že bych musel asi něco určitě dokupovat.. mám lišty přes celou střechu a na nich jsou posazené hagusy třemi šrouby každý.. no pokud hodíš ty fotky, tak snad budu moudřejší, ale domnívám se, že budou třeba ty krytky...
tak jsem se ptal v bmw.. je třeba hagusy sundat včetně lišt na střeše. Ty vyměnit za nový "nonhagus" lišty, který se musí dát do laku a ještě + práce. Vyšlo by to asi na 6000,- takže kašlu na to
cetronix píše:tak jsem se ptal v bmw.. je třeba hagusy sundat včetně lišt na střeše. Ty vyměnit za nový "nonhagus" lišty, který se musí dát do laku a ještě + práce. Vyšlo by to asi na 6000,- takže kašlu na to
tak si nekoho sezen kdo nema hagusy a vymen to s nim Ja bych si je tam kazdopadne nechal na svoji byvalou e36 sem je dokonce dodelaval a tam sem musel vrtat 15mm diry do strechy to bylo teprve neco