Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

E46 330i - co si myslite

Vše o E21, E30, E36, E46, E90/E91/E92/E93, F30/F31/F32/F33/F34/F36
Odpovědět
Zpráva
Autor
aur77

#1 Příspěvek od aur77 »

tak som predal moju E36 323 a zhanam sa po niecom novsom a silnejsom. Co si myslite o tejto konkretnej E46? Co ma hlavne stve, je ako si overim, ze to auto nie je kradnute.....

http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showD ... geNumber=1
norom
Klubové ID: 1586

#2 Příspěvek od norom »

což oto nevypada špatně .. (pokud vubec mužu neco se svou kratkou zkušenosti s BMW posuzovat- ale ptal jsi se co si o tom myslíte )

jen jsem si nikde nevšim ničeho o klimě .. v kombinaci se střešnim oknem bych bral asi spis maualni než automatickou...
a 3 ramenej volant

jinak otazka spis je zda lze vubec overit při dovozu z nemecka (ze zahranici)na 100%, že auto neni kradene. - před měsícem a půl jsem řešil to same.
A domlouvat nějaké ověření od specializované firmy není casove realne

tak jsem se uchlacholil alespoň nekolika bodama:

1. jsem auto bral z bazaru , kterej na mobil.de byl již delší dobu.
2. auto mělo servisku (i když se da zfalsovat .. jakož to vše) dokonce i
puvodni doklad o nákupu a obědnání.
3. bazar komunikoval bez problemu.. auto předvedl ...atd

a docela jsem měl trochu štěstí ... před hranicem do čech nas zastavila německá policie, ktera prověřovala vše- auto a vlek na kterem jsme BAWO přivaželi a vzali si papiry od BAWA - a klepal vin do PC tak doufam že ho zkontrolovali že neni kradene .... no nevim co bych delal kdyby řekli že je ...
Rakos

#3 Příspěvek od Rakos »

Čau,
já se koukám po něčem podobném jako Ty, taky 330 i...
Bavil jsem se s lidma co dovážej auta z Německa a většinou měli dobré zkušenosti i se stavem vozu a tak... Samozřejmě napálit Tě můžou vždycky, ale v Německu je to furt více v pohodě než v ČR údajně...
aur77

#4 Příspěvek od aur77 »

aj moje predchadzajuce som priviezol z Nemecka (sice od sukromnika) a mal som s tym len tie najlepsie skusenosti, tak sa zase obzeram po niecom v Nemecku :))
Islo mi hlavne o to, ci ta cena nie je napadne nizka. Napisali mi, ze cena je rovnaka (7900) aj pre sukromnu osobu mimo Nemecka, ale tam vraj uz neplati zaruka....
Spolieham sa aj na to, ze na mobile.de uz je ten bazar zaregistrovany od 2003, a ze to podla vsetkeho nie je ziadny Turek alebo Arab....
Matasek

#5 Příspěvek od Matasek »

Pred nedavno som im mailoval na toto auto, a napisali mi ze je uz predane... Inak fakt super cena za to, ale kedze ja s dovozom nemam skusenosti tak sa do toho moc nehrniem. Prosim ta, ak ho kupis, daj vediet ako si bol spokojny s celou procedurou, aj so samotnym autom.
aur77

#6 Příspěvek od aur77 »

Matasek píše:Pred nedavno som im mailoval na toto auto, a napisali mi ze je uz predane... Inak fakt super cena za to, ale kedze ja s dovozom nemam skusenosti tak sa do toho moc nehrniem. Prosim ta, ak ho kupis, daj vediet ako si bol spokojny s celou procedurou, aj so samotnym autom.
to su teda experti... takze asi nakoniec predsa len predane nebolo :))
Ved uvidim, mozno si tam spravim vylet :)
norom
Klubové ID: 1586

#7 Příspěvek od norom »

no nechci te odrazovat jen varovat ..... aby jsi treba neprisel o auto ktere chces ....

ale na mobil.de visi nekdy inzeraty i par tejdnu po prodeji....

alespon to se stalo mně... nechtěně jsem se byl na vlastni oci v nemecku podivat jak do auta seda nový majitel (nekdo jinný než ja- zamrzelo to) a inzerat na mobil de tam byl jeste 3 tejdny po te...

dalsi den jsem jeste projel nekolik bazaru ... a auta tam take už nebyla.

tak jen aby jsi nebyl zklaman...
Rakos

#8 Příspěvek od Rakos »

No, proto se začínám dívat po někom kdo mluví obstojně Německy a domluvit to dopředu... Asi by mě naštvalo přijet do D, těšit se na nové bávko a tam by mi do něho někdo sedal :?
Jinak prý jsou i firmy které na zakázku to auto pro Tebe zamluví, zajedou, prohlídnou, dovezou, přepíšou... Otázka je samozřejmě kolik Tě to bude stát, ale pokud těch aut vozí více tak dokážou i vyjednat nějakou slevu...!!!
Syrup
Klubové ID: 1571
Kontaktovat uživatele:

#9 Příspěvek od Syrup »

No ja nevim, ale ta cena mi prijde nejaka podezrele nizka :idea: :?:
miramax
Klubové ID: 1422
Kontaktovat uživatele:

#10 Příspěvek od miramax »

myslim si, ze jestli neumis nemecky, a bez dukladne znalosti e46 jako modelove rady bys nakup auta nemel realizovat sam, cena ktera je tam uvedena plati pro zivnostniky, privatni prodej je mozny za priplatek...

a jeste si dovolim, ze v zivote nepochopim proc nekdo kurva zaklada topic kvuli tomuhle, jestli chces auto, tak ho kup a pak se s nim treba prijed ukazat na sraz nebo si ho dej do klubovych aut, ale ptat se co si kdo mysli o aute, ktere vidi na fotkach je picovina, to mi ver
aur77

#11 Příspěvek od aur77 »

suhlasim, ze z fotiek sa neda vela vycitat, ale na druhej strane sem par BMW fanusikov napise svoj nazor a clovek je hned trochu mudrejsi. Aj na to je toto forum, nie nahodou?

Anyway, z bazaru mi pisali, ze auto je vraj unfalfrei, ale malo uz 3 majitelov, takze sa im nanho mozem vykaslat...
Matasek

#12 Příspěvek od Matasek »

Len koli trom majitelom? Co je zle na tom?
DominikB

#13 Příspěvek od DominikB »

Daj si ho doviezt firmou, ktora sa na dovoz specializuje. Bude ta to stat o 10 000 Kc viac, ale usetris si cas, nervy, stres, nie je na tebe ziadna zodpovednost a kontrolu originality vykona firma za teba.
Matasek

#14 Příspěvek od Matasek »

o 10 000? Ja som si takto chcel nechat doviezt auto a kostuje to 30 sk... a ak to chcem aj s prihlasenim tak + dalsich 30. a to uz neni tak zanedbatelne.
DominikB

#15 Příspěvek od DominikB »

Popozeraj sa lepsie, mna stal 40 000 Sk (to je cca 30 000 Kc) komplet dovoz s papiermi (preklad technicaku, STK, EK, COC), prihlasene na slovenskych znackach. Seriozny pristp, zavedena firma, dovezene za tyzden, bez stresov, pohnutim jedneho prsta (mail a telefon), naviac s moznostou akehokolvek leasingu bez toho aby som musel platit plnu sumu ja a preberat rizika. Takze nie je o com, len si treba dobre vybrat na nemeckych bazaroch.
Matasek

#16 Příspěvek od Matasek »

Mohol by si mi prosim ta povedat u koho si to dovazal? Platil si predom plnu sumu ci len zalohu?
DominikB

#17 Příspěvek od DominikB »

10% zalohu. Trencianska firma Autolook, http://www.autolook.sk. Velmi odporucam, seriozni ludia. Z tej povodnej ceny za dovoz a vybavenie som zjednal 10 000 Sk dole. Ale specializuju sa skor len na novsie auta, treba sa informovat.
Matasek

#18 Příspěvek od Matasek »

Diky moc za info, chystam sa teraz dovazat, tak mi to velmi pomoze.
aur77

#19 Příspěvek od aur77 »

DominikB píše:10% zalohu. Trencianska firma Autolook, http://www.autolook.sk. Velmi odporucam, seriozni ludia. Z tej povodnej ceny za dovoz a vybavenie som zjednal 10 000 Sk dole. Ale specializuju sa skor len na novsie auta, treba sa informovat.
A ako to presne funguje? Ty im zaplatis zalohu. A co ak na aute co ti prinesu nie je nieco v poriadku. Napr je viac opotrebovana koza na sedackach ako bolo zrejme z fotiek.... Mozes to auto nevziat a neprist pritom o peniaze?
DominikB

#20 Příspěvek od DominikB »

Samozrejme ze nie, zaloha im potom zostane. Musis si vybrat dobre auto u dobreho predajcu, je to na tebe. Asi preto sa skor zameriavaju na novsie auta. Ale mam s nimi vynikajuce skusenosti, ja som auto objednaval z nemeckeho BMW obchodu (jazdene samozrejme) a nema ani skrabanec, ako nove.
Odpovědět