Co vravite na tieto pneu? Casto sa priamo porovnavaju s Dunlopmi a cenovo su priblizne tiez na tej istej urovni. Sempirity vyraba pokial viem Continental. Co som sa zbezne docital, tak su to skor komfort pneu ako sportove, co myslite? Kupil som E46 obute na tychto, vzorka 80%, tak ci ma zmysel to menit.
Ja jsem koupil Lassa Impetus Sport 225/45 R17 novy, guma za 2700,- po 6000 km smeteny na slicky, nehorazny a to nehrabu nic, a mam jen slabou 320d.....
jura55 píše:Ja jsem koupil Lassa Impetus Sport 225/45 R17 novy, guma za 2700,- po 6000 km smeteny na slicky, nehorazny a to nehrabu nic, a mam jen slabou 320d.....
jura55 píše:Ja jsem koupil Lassa Impetus Sport 225/45 R17 novy, guma za 2700,- po 6000 km smeteny na slicky, nehorazny a to nehrabu nic, a mam jen slabou 320d.....
Made in Hong Kong?
ja nevim, co je to za hajzla doporucil mi je kamos z pneuservisu no....
Made in Hong Kong?
ja nevim, co je to za hajzla doporucil mi je kamos z pneuservisu no....
DominikB píše:Co vravite na tieto pneu? Casto sa priamo porovnavaju s Dunlopmi a cenovo su priblizne tiez na tej istej urovni. Sempirity vyraba pokial viem Continental. Co som sa zbezne docital, tak su to skor komfort pneu ako sportove, co myslite? Kupil som E46 obute na tychto, vzorka 80%, tak ci ma zmysel to menit.
hele jako nový sám bych si je nekoupil, ale pokud je máš obutý tak je s čistým svědomím dojezdi, není to špatná guma
Podotykam, ze viac ma zaujima komfort ako sportove jazdenie. Tzn. uprednostnujem nizku (ne)hlucnost a iste tlmenie nerovnosti na vozovke pred prilnavostou a rychlou jazdou. Nie som ziadny extremista, takze tak.
Dojazdim teda Semprity, ktore mam kupit potom dalsie (podla toho co som napisal vyssie)?
DominikB píše:Podotykam, ze viac ma zaujima komfort ako sportove jazdenie. Tzn. uprednostnujem nizku (ne)hlucnost a iste tlmenie nerovnosti na vozovke pred prilnavostou a rychlou jazdou. Nie som ziadny extremista, takze tak.
Dojazdim teda Semprity, ktore mam kupit potom dalsie (podla toho co som napisal vyssie)?
můj názor:
sportovní - Bridgesone Potenza
cestovní - Bridgestone Turanza (popř.nějaké lepší Firestone)