Fipo píše:já měl to stejné, vyměnil jsem meziskla, koupil jsem je tu na klubu asi za 400 a zase mám na chvíli pokoj....
chtěl bych jen upozornit že nelze použít skleněná skla ze světel H7 ZKV.
světla BOSH a ZKV mají jinou paraboplu a ty skleněný pak nedělají správnej rozptyl světla... pokud vyměnit za plastový, tak ano, to lze ale čekej že ti časem zase takhle zežloutnou z žárovky... leda dát xenony... ( ty tolik nehřejou )
1. Bych vyndal žárovky 100W pokud je tam máš ty, nebo měl předchozí majitel tak jemu vděč.
2. Světla Bosch bych si na auto nedal leda fungl nové ale bez clonky bych je ani nechtěl už v době sad HID.
3.Nejlepší varianta je jak píše Castro kup Depo H7 a budeš max. spokojen.Já je dal právě místo bludiček od Bosche.A mám je na autě min 3. roky a stále jsou jak nové a doplnil jsem je xenony H7 a max. spokojenost s xenony už rok.Mají hlavně v sobě clonku kdež to Bosch H7 nemá čili na xenony zapomeň pokud by si je chtěl.
4. Nebo koupit Depo H7 s AE za cenu cca 5tis,-
dám asi se cestou DEPO H7, jen mi poraďte kde se dají přes internet koupit.
A s AE - nebude to na jinak normálním autě vypadat blbě?
když jsem auto asi před rokem koupil, byla skla jen lehce zažloutlá a časem se to takhle dok***lo Nezkoumal jsem jestli tam byly 100W žárovky, jednu jsem měnil druhá je původní tak se podívám a dám vědět...
ještě otázka - nedaří se mi vyndat žárovku parkovačky abych ji vyměnil je na to nějaký fígl ?
matiz píše:Delaji se i dvojite zapalovaci trafa v jednom pouzdre ? Kdyz xenony, tak uz vsude ne? Nebo v dalkovyxh uz to nema tolik smysl ?
To dle mě je k prdu dávat 2x sadu HID, hlavně u dálkových , příjdeš o světelnou houkačku a časté startování výbojkám taky nepřidá.
Potom je nej varianta dát čočky bi-xenony je to komplet a pohoda, dálkové fungují dle naklápění clonky.
Jeste bych se zeptal nekoho kdo to delal, nejepe mnohokrat a je to overene. Muzu zapojit menic ke xenonovym vybojkam primo na drat zarovky nebo musi mit napajeni zvlast treba z baterky ??? Jde mi o to, ze svetla jsou zapinany light modulem a nabeh xenonu je jiny nez nabeh zarovky, ten pocatecni odber je mnohem vyssi. Coz my mohlo mit za nasledek odpaleni tranzistoru ktery to spina...