Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Rozdil E36 Sedan vs. Coupe
-
HansCZ
- Kontaktovat uživatele:
jj diky chlapi ohledne dilu atd vsechno vim jen me zajimaly konkretni vahovy a rozmerovy udaje. Porste jestli sedan za kupeckem v nejakych ohledech zaostava....fixCZer píše:kupé je o 12mm širší, o 10mm větší rozchod kol, váha stejná ... vyčteno z návodu
a jinak má dost dílů jinech (světla atd.), ale to asi víš
-
miramax
- Klubové ID: 1422
- Kontaktovat uživatele:
je nizsi, takze o par mm bude mit i teziste niz, ale nejvetsi rozdil je podle v tom, ze ma jen dvoje dvere, takze se to opravdu nekrouti, i kdyz tezko rict, nakolik je to jen placebo efekt...
mel jsem coupe, mam sedan a nejvetsi rozdil je asi v tom, jak se v tom citis, fakt mam pocit, ze to coupe bylo (a dava to smysl) kompaktnejsi, soudrznejsi, min se kroutilo, a pocit z toho byl jednoznacne sportovnejsi i diky nizsimu posedu a proste pocitu z toho auta
a k puvodni otazce, covece, tyhle udaje se daji vygooglit za par sekund a ne kvuli tomu zakladat otazku, ktera pak vyrazne stezuje moznost cokoli smysluplneho tady najit prostrednictvim tlacitka hledat, protoze to vyhazuje same takove nicnerikajici a zbytecne otazky
mel jsem coupe, mam sedan a nejvetsi rozdil je asi v tom, jak se v tom citis, fakt mam pocit, ze to coupe bylo (a dava to smysl) kompaktnejsi, soudrznejsi, min se kroutilo, a pocit z toho byl jednoznacne sportovnejsi i diky nizsimu posedu a proste pocitu z toho auta
a k puvodni otazce, covece, tyhle udaje se daji vygooglit za par sekund a ne kvuli tomu zakladat otazku, ktera pak vyrazne stezuje moznost cokoli smysluplneho tady najit prostrednictvim tlacitka hledat, protoze to vyhazuje same takove nicnerikajici a zbytecne otazky
-
HansCZ
- Kontaktovat uživatele:
No rekl bych ze bych ti tady nasel do minuty stovku zybtecnejsich temat nez to moje takze v klidu... Hledat jsem tady samozrejme zkousel ale zadny tema ktery by se zaobiralo timhle rozdilem jsem tu nenasel. Jasny ze udaje se daji vygooglit ale od toho tu ten klub je aby se ostatni podelili se svymi znalostmi a zkusenostmi. Napr nekdo kdo mel obe varinanty a muze o tom z vlastni zkusenosti mluvit jako ty.
Jinak muj osobni nazor je ze to bude tak 80% o pocitu a 20% relany rozdil...
Jinak dik vsem za odpovedi.
Jinak muj osobni nazor je ze to bude tak 80% o pocitu a 20% relany rozdil...
Jinak dik vsem za odpovedi.