jo jo.tam jak vedou ty kabely u pístu kufru. 3kabely byly odizolovany a 2 uplně přetrženy...no a ty byli právě k tomu čidlu co je v servomotorku. takže kufr to normalně zavíralo, ale pro RJ byl kufr otevřenej...
sem na tom taky tak,chci zamknout zamknu a za chvili jeto odemcene na podruhy to zustane zamcene...taky na to musim kouknout,kde presne je to v tom kufru??
Je to hrozně jednoduchý. (škoda že jsem to nechal až jako poslední možnost závady:-)
Takže když otevřeš kufr, koukni na levou stranu tam kde jsou "panty"a píst kufru. A tebe bude zajímat el.propojení víka kufru a auta.
Kabely jsou schovany v černý chráničce. tu musís sundat a zkontrolovat je.
Problem vyresen A dokonce mi to zamyka i kufr dvermi,predtim sem musel odemykat kufr samostatne,Jo a taky se vam pred tim stavalo ze slo hodne spatne otacet klickem v zapalovani??Me jo ale ted uz to jde vsechno nadherne tak jak ma Mel sem prervanej bilej silnejsi a cervenej dratek...
Cajk...přemejšlim na co se vrhnu teď vlastně jsem ten centrál řešil kuli instalaci DO a alarmu. takže zbejvá jen vybrat jakej...už se bojim na co zase narazim
tak vtom ti moc neporadim, ale asi to bude někde v předním podběhu. myslim že to tak měl renault. vlastně když jsem měnil př.nárazník tak byly náky čidla v náfukách na brzdy, tak na to mrkni. jedno je taková tyčka a to druhý kruhová placka ...rači projdi forum tam určitě něco najdeš
tomas píše:tak vtom ti moc neporadim, ale asi to bude někde v předním podběhu. myslim že to tak měl renault. vlastně když jsem měnil př.nárazník tak byly náky čidla v náfukách na brzdy, tak na to mrkni. jedno je taková tyčka a to druhý kruhová placka ...rači projdi forum tam určitě něco najdeš
No ja tady prave prolezl snad cely forum(resim to delsi dobu) nasel sem toho dost.Ale tam kde by to cidlo melo bejt snad neni nebo sem slepej...
Mrkni na ten odkaz, je to asi jak jsem řikal v tom náfuku na brzdy u řidiče.
Jestlu máš M nárazník a někdo tam ty náfuky nedal, (pač myslím že jsou delší jak obyčejný) tak hledej někde v tý oblasti
cidlo venkovni teploty je standartne (z pohledu ridice) v levem nafuku brzd na stene k motoru, je tam mysim kulata dira do ktery se to cidlo jen jako antenka zapichne, nekdy tam moc nedrzi a vypadava
Killca píše:cidlo venkovni teploty je standartne (z pohledu ridice) v levem nafuku brzd na stene k motoru, je tam mysim kulata dira do ktery se to cidlo jen jako antenka zapichne, nekdy tam moc nedrzi a vypadava