Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Jak na central?a k cemu je hadice?
-
twigac
- Kontaktovat uživatele:
Mam problem jak udelat z centralu na klic central na dalku u E36tky?r.v. 90.A jeste jeden dotaz k cemu slouzi hadice ktera vede od vacek ke klapce je tam jedna s velky prumerem a s malym tak ta s tim malym.kdyz ji mam zapojenou tak mi na volnobeh litaj otacky a kdyz je vyndana tak to drzi volnobeh...poradte prosim.diky
- Killca
- Klubové ID: 1648
HADICKA: podle me jde o olejove odvetravani a mozna se houpe volnobeh protoze na tom sani ma byt zapojen jinam nez zapojujes, teda jestli se nepletu, coz je mozny 
CENTRAL: pokud mas ted normalne elektro central a chces to predelat na dalku, da se koupit vybaveni za litra, co sem si poridil treba ja ted a zapojit si to ruco do konektoru urceneho k centralu pod kaslikem, moc prace s tim neni, jen chce znat piny na konektoru, kam co zapojit a je to hnedka

jednotka centralu, 2 klice, kabelaz, manualy
jestli chces kontakt na prodejce popripade s tim nejak pomoct tak napis
CENTRAL: pokud mas ted normalne elektro central a chces to predelat na dalku, da se koupit vybaveni za litra, co sem si poridil treba ja ted a zapojit si to ruco do konektoru urceneho k centralu pod kaslikem, moc prace s tim neni, jen chce znat piny na konektoru, kam co zapojit a je to hnedka

jednotka centralu, 2 klice, kabelaz, manualy
jestli chces kontakt na prodejce popripade s tim nejak pomoct tak napis
vlevo je matal
a vpravo Killca 
a vpravo Killca