Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Vymena spojky na E36
-
motokarista
- Klubové ID: 2441
-
bmwmaniac
- Kontaktovat uživatele:
Záleží jak ses vybavenej,jestli más kanal nebo jen kočku. Zkráceně řečeno je potřeba motor posunout dopředu aby ses dostal na šrouby převodovky.pak bud prevodovku spodem vyhodit do kanalu a motor nechat v aute,nebo motor vyhodit nahoru kočkou a prevodovka muže zustat na aute ,tak sme to delaly a myslim ze je to nejlepsi zpusob. je to zkráceně receno...
S motorem nemusíš dělat nic.Stačí dlouhé nástavce a nad převodovkou je tam nasuneš.Stačí povolit výfuk,sundat kardan,odpojit řazení pak povolíš hrazdu co na ni převodovka drží.Ona se ti sklopí dolů a pak se dá dostat na ty horní šrouby.Jáma nebo hever jsou výtány.Jinak na zemi na dobrým heveru je to práce skoro na celý den.A hlavně to chce dobrej vercajk jinak se na to vyser.
-
honzibmw
- Klubové ID: 1257
- Kontaktovat uživatele:
tak tak.hlavne nehybej motorem neni nejmensi duvodlibovka píše:S motorem nemusíš dělat nic.Stačí dlouhé nástavce a nad převodovkou je tam nasuneš.Stačí povolit výfuk,sundat kardan,odpojit řazení pak povolíš hrazdu co na ni převodovka drží.Ona se ti sklopí dolů a pak se dá dostat na ty horní šrouby.Jáma nebo hever jsou výtány.Jinak na zemi na dobrým heveru je to práce skoro na celý den.A hlavně to chce dobrej vercajk jinak se na to vyser.
-
motokarista
- Klubové ID: 2441
-
Brody
- Klubové ID: 1772
- Kontaktovat uživatele:
Kluci prosim o pomoc!
Dnes jsem predjizdel auto,dal sem 2ku abych roztocil motor a kdyz uz sem je predjizdel tak sem chtel dat 3ku(5000ot na 2),seslapnu spojku najednou sem cejtil ranu do pedalu,pedal propad.Zaradit nic neslo.Pedal se mi vratil do puvodni polohy,ale byl strasne mekej.Nakonec sem zaradil 3ku a pri pousteni spojky v tom nejak zaclo jakoby rachotit(cukat v pedalu)Domu sem dojel,ale moc jsem raci neprerazoval.Myslim si ze se semnou rozloucila spojka.Je to mozny?Jeste mi tam huci lozisko na vstupni hrideli do prevodovky.
Pokud mozno poradte jestli jste se s tim nekdo uz setkal!
Pokud mozno poradte jestli jste se s tim nekdo uz setkal!
-
xdentist
- Klubové ID: 1473
- Kontaktovat uživatele:
asi ti odesel spojkovej valecek na prevodovce nebo z nej jen vylitla ta tycka.prvni co bych udelal je ze nechas zvednout auto,tam na leve strane prevodovky v miste kde je spojka uvidis valecek na 2 sroubech do ktereho vede hadicka.ten odsroubovat a vyndat... pokud je v nem tycka tak je asi spatny on nebo nekde praskla hadicka(nepravdepodobne).pokud je vse ok tak mohlo odejit lozisko spojky a nebo se ulamaly perka na pritlacaku(nepravdepodobne moc.)
-
Brody
- Klubové ID: 1772
- Kontaktovat uživatele:
ted sem prisel od jednoho mechanika.Ten mi potvrdil spojku.A kdyz sem mu rek ze mi to uz piskalo a pri seslapnuti spojky piskani ustalo tak rikal ze to vypada na spojku.No dnes to povezu na dilnu,tak snad neco uvidim.!
Ale na ten valecek kouknem jako prvni.Hadicky budou v pohode,protoze mi neubyla zadna kapalina
Ale na ten valecek kouknem jako prvni.Hadicky budou v pohode,protoze mi neubyla zadna kapalina

a vpravo Killca