Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

Kompatibilita klimatizaci

Vše o E21, E30, E36, E46, E90/E91/E92/E93, F30/F31/F32/F33/F34/F36
Odpovědět
Zpráva
Autor
randomf
Klubové ID: 1420

#1 Příspěvek od randomf »

Chtel jsem se zeptat, jake jsou rozdily mezi jednotlivymi klimatizacemi - 4 valec vs. 6 valec, Seiko vs. Siemens, manual vs. automat a co vse je potreba pro instalaci do auta bez klimatizace? Jak je to s chladicema? Ma klimatizace vlastni chladic + musi se jeste sehnat vetsi hlavni? Nebo je v aute jen jeden. Po internetu se zacinaji mnozit docela solidni nabidky na kompletni klimatizace bez chladicu z bouracek a tak zacinam koketovat s myslenkou dodelani klimy do auta bez. Mam e36 318i M43. Diky predem za vsechny info.
libovka

#2 Příspěvek od libovka »

Řeknu ti to asi takle.Vykašli se na to.Jednou jsem to dodělával známému do E34 a je to pěknej vojeb.
randomf
Klubové ID: 1420

#3 Příspěvek od randomf »

Duvod? V cem je problem? Kdyz sezenu komplet klimu, tak chapu, ze to nebude namontovany za dve hodiny. Spis chci vedet, co to predem obnasi, ceho se vyvarovat, jak postupovat a hlavne abych nekoupil neco, co mi nebude do auta pasovat. Vykasli se na to mi moc nepomuze.
libovka

#4 Příspěvek od libovka »

I se zapojením elektriky to budeš dělat minimálně tejden.

stručně:Vystrojit a vyndat palubku,vyměnit topení,natahat elektriku a trubky,domontovat kompresor + řemenice na klice + napínák,klimachladič + ventilátor,vyměnit vodní chladič a další hromada kravin.

Mluvím z vlastní zkušenosti.Já už bych to nikdy nedělal.

No ale dělej jak myslíš
Odpovědět