libovka píše:Logicky,když o tom nic nevím tak neradím.Tady se malibu86 ptal jakou E36.A borec mu napíše,že kupé lepší základní výbavu oproti sedanu když to není pravda.To se na mě nezlob,ale když o tom nic nevím,to sem radši nic nepíšu,ne?
A druhej se zeptá,přoč je dražší předek na kupé když je stejnej?A to v profilu má,že měl compacta a ted má kupé a nevidí rozdíl.
Tak se na mě nezlobte,ale takovýhle rady jsou člověku,kterej se tu chce poradit, k ničemu.
Zkus se někdy pousmát a uvést to na pravou míru bez arogance, možná mě teď smeteš nějakým kydem, ale o způsobu vyjadřování nejsem sám, kdo se zmiňuje.
I když tady někdy jsou rady opravdu "síla", není snad potřeba dotyčného Omyla hnedka vyprudit. Je spousta lidí, co si rádi nechají poradit, a pokud odpověď napíší ve stylu otázky, stačí opravdu v odpovědi napsat jen, jak to je, bez zbytečného osočování.
Kdybych byl nově příchozí a hledal nějaké téma o rozdílech mezi sedanem a kupé, určitě by mě celkem znechutilo téma plné byť i nevyřčených nadávek, nemyslíš?