zdarvíím dnes mi přestali jít úplně stěrače a mecahnik mi řek že to je relé nevíte kde ho najdu a jak vypadá je to na e46 1999 obsah 1.8 díky moc řekl mi to po telefonu byl jsem v Praze a dnes na štěstí se dalo jet bez stěračů díky moc
Rad bych se pripojil k dotazu.Jen s rozdilem ze sem sterace nemohl vypnout ani kdyz sem chcipnul motor a vytah klic. A tez mi bylo receno ze nejspise rele steracu.Ted uz mi opet jdou,ale pro jistotu bych rad vedel kde je.Jedna se o e36
na e 36 mě stěrače blbly taky,stíraly furt Rele sem našel dvě pod volantem tuším vlevo,mají modrou barvu.Je u nich ještě relé el.otvírání předních oken to je oranžový.Záleží kolik funkcí ty stěrače mají. U mě byl problem v nemocným modulu stěraču,ten je pod pastovým deklem na podlazevedle spojky(opírá se o něj noha)-konektory má jako relé jen je vyšší cca 8cm a je modrý.
U E46 ovládá stěrače grundmodul.Co pojistky?Mě jednou taky přestali jít ze dne na den a byl v háji motůrek.A už jsem to i několikrát řešil zákazníkům.Takže po motůrku bych šel jako první.
Zdravím, mám dotaz. Už mi asi 2 měsíce nejde zadní stěrač a neustále svítí kontrolky zadních světel. Žárovky jsem vyměnil vzadu i když svítili a nic. Prosím poradte jestli víte a případně i kde to na autě hledat. Stalo se mi to v -17 jak ještě byli mrazy. Pojistky jsou ok, v servisu to chtěli nechat, aby mohli jít po drátkách -ale to bych byl bez auta 2 dny.
Děkuji