cau nevite nekdo co je toto za konektor ? mam ho na ridicove sedadle .....myslite ze to muze bejt konektor na vyhrivani ? protoze ja vyhrivani nemam (omlouvam se za kvalitu fotky ) díky
hmm zajimave....protoze ja mam sedadla komplet manualne nastavitelna a vyhrivani nemaj ...proste klasicky social proto me to zarazilo ze dotoho vede neaka kabelaz.....pravda ze na vyhrivani je to slaby a sou v nem 3 kontakty ... tak me napadlo neco k airbagu ale ten nesviti a dle diagnostiky a vseho fungje v pohode take zahada jeslti to neni kabelaz ke katapultu ci neake podobne skryte funkci
atimen píše:cau nevite nekdo co je toto za konektor ? mam ho na ridicove sedadle .....myslite ze to muze bejt konektor na vyhrivani ? protoze ja vyhrivani nemam (omlouvam se za kvalitu fotky ) díky
fotku nekam na stranky jestli chces aby se ti na to podivalo vic lidi, treba http://www.imageshack.us
kámoš měl v mišimuši Galantovi taky něco záhadnýho pod sedačkou, po dleším zjišťování se zjistilo, že je to kontakt pro čidlo, který hlásí že je sedačka zatížená, tudíž na ní někdo sedí, je to tam kvůli pásům, hlásí nepřipoutanýho, ale to asi není tvůj případ
fixCZer píše:kámoš měl v mišimuši Galantovi taky něco záhadnýho pod sedačkou, po dleším zjišťování se zjistilo, že je to kontakt pro čidlo, který hlásí že je sedačka zatížená, tudíž na ní někdo sedí, je to tam kvůli pásům, hlásí nepřipoutanýho, ale to asi není tvůj případ
toto je jen u spolujezdce, u řidiče to nemá smysl, ten v autě při jízdě většinou sedí...