Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Nové coupe
Zdravím všechny příznivce vozů BMW. Jsem tady novým členem, tak když tak omluvte moji neznalost vozů BMW. Nastal čas výměny mého stávající automobilu. Rozhodnutí padlo pro novou generaci trojkového coupe. Nemůžu se ale rozhodnout mezi 335d a 330d(automatická převodovka). Rozhodně by nebyla špatná ani verze 330xd ale chci si užívat radosti s pohonem zadních kol.
no kamo ta 335d ma fakt ohromnej zatah na vsechy kvalty, je jedno kolik ma koni to proste jede na kroutak jak svina, super prubeh
naproti 335i vubec nejede spatne jelikoz ma taky 2 turba tak jede krasne od spoda a ten zvuk
, netaha spatne ale zase se necha krasne tocit, ale rekl bych ze ta 335d ma pekelnejsi tah, jinak ta 335i jezdi prumer kolem 10l
v 330d a 335d je zantelny rozdil v zatahu
hlavne tahle auta maj super podvozek, ja jezdil s m-packetovym podvozkem a ten byl uzasnej, a to aktivni rizeni taky neni spatny
hele svez se a poznas rozdil
tak ci tak jsou vsechny dobry
naproti 335i vubec nejede spatne jelikoz ma taky 2 turba tak jede krasne od spoda a ten zvuk
v 330d a 335d je zantelny rozdil v zatahu
hlavne tahle auta maj super podvozek, ja jezdil s m-packetovym podvozkem a ten byl uzasnej, a to aktivni rizeni taky neni spatny
hele svez se a poznas rozdil