Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
nesvítí přístrojovka a ostatní osvětlení vozu
-
Fipo
- Klubové ID: 1756
mám takový problém, když rozsvítím svělta, potkávací, tak by se měl rozsvítit interiér a přístrojovka, jenže se nerozsvítí a když mám rozsvícené světla a vypnu zapalování, mělo by mi to hlásit že mám rozsvícené světla, taky nehlásí. Zjednodušeně si auto myslí, že ty světla nejsou rozsvícené i když jsou, nemám velké BC any check control a je to e36 tour r.v.95, nevíte někdo co by s tím mohlo být?konkrétně který drát vedoucí z toho zapínače světel by to mohl být? které číslo?
-
Leveler
- Klubové ID: 1133
- Kontaktovat uživatele:
Libovka:>To si mu poradil
Taky sem měl problém, že mě nesvítila přistrojovka včetně ostatních světýlek na ní..Způsobovaly to přetatý káble v kufru v tom ohybu.Když otevřeš kufr tak nalevo v tom svazku to bylo přežvejkaný..Bylo teda na E36..Tak mrkni.Byly tam asi 4 káble uplně přetatý a kuli tomu mě blbl centrál a další blbosti a tím se to vyřešilo...
Kdyby ty kable byly v pucu tak bych zkusil ještě sehnat jinaj modul na ovládaní světel (jinej vypínač cca 200Kč)..Třaba ti už může blbnout a nebo ho ještě vyndat a proštříkat tou srajdou na kontakty
Pojistky si určo kontroloval že?
Někdy lepší 3x než jednou pač člověk kolikrát přehlídne tu potvoru prasklou 
Taky sem měl problém, že mě nesvítila přistrojovka včetně ostatních světýlek na ní..Způsobovaly to přetatý káble v kufru v tom ohybu.Když otevřeš kufr tak nalevo v tom svazku to bylo přežvejkaný..Bylo teda na E36..Tak mrkni.Byly tam asi 4 káble uplně přetatý a kuli tomu mě blbl centrál a další blbosti a tím se to vyřešilo...
Kdyby ty kable byly v pucu tak bych zkusil ještě sehnat jinaj modul na ovládaní světel (jinej vypínač cca 200Kč)..Třaba ti už může blbnout a nebo ho ještě vyndat a proštříkat tou srajdou na kontakty
Pojistky si určo kontroloval že?