Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

nesvítí přístrojovka a ostatní osvětlení vozu

Vše o E21, E30, E36, E46, E90/E91/E92/E93, F30/F31/F32/F33/F34/F36
Odpovědět
Zpráva
Autor
Fipo
Klubové ID: 1756

#1 Příspěvek od Fipo »

mám takový problém, když rozsvítím svělta, potkávací, tak by se měl rozsvítit interiér a přístrojovka, jenže se nerozsvítí a když mám rozsvícené světla a vypnu zapalování, mělo by mi to hlásit že mám rozsvícené světla, taky nehlásí. Zjednodušeně si auto myslí, že ty světla nejsou rozsvícené i když jsou, nemám velké BC any check control a je to e36 tour r.v.95, nevíte někdo co by s tím mohlo být?konkrétně který drát vedoucí z toho zapínače světel by to mohl být? které číslo?
libovka

#2 Příspěvek od libovka »

už se to tu řešilo,tak použij HLEDAT
Leveler
Klubové ID: 1133
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od Leveler »

Libovka:>To si mu poradil

Taky sem měl problém, že mě nesvítila přistrojovka včetně ostatních světýlek na ní..Způsobovaly to přetatý káble v kufru v tom ohybu.Když otevřeš kufr tak nalevo v tom svazku to bylo přežvejkaný..Bylo teda na E36..Tak mrkni.Byly tam asi 4 káble uplně přetatý a kuli tomu mě blbl centrál a další blbosti a tím se to vyřešilo...
Kdyby ty kable byly v pucu tak bych zkusil ještě sehnat jinaj modul na ovládaní světel (jinej vypínač cca 200Kč)..Třaba ti už může blbnout a nebo ho ještě vyndat a proštříkat tou srajdou na kontakty :wink:
Pojistky si určo kontroloval že? :wink: Někdy lepší 3x než jednou pač člověk kolikrát přehlídne tu potvoru prasklou :wink:
Fipo
Klubové ID: 1756

#4 Příspěvek od Fipo »

hledal jsem, ale nenašel jsem nic co by se tomu mému podobalo, pojistky jsem kontroloval asi 6x a hledal jsem i nějakou pod volantem co psal nějaký borec že je pod volantem pojistka ale na compactu a tu tam nemám, kuknu na to dozadu a uvidím, zatím díky moc :)
Odpovědět