Ale zpět k problému. Vůz sem koupil docela snížený,ale na můj vkus docela dost,až mám dokonce i problém někudy projet
Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
E46 - moc nízko:(
-
Kubais
- Kontaktovat uživatele:
Zdravím vespolek! Stal sem se čerstvým majitelem BMW 323i, přešel sem z renaultu 19,takže pokrok kupředu celkem razantní ! je to rok 1999.
Ale zpět k problému. Vůz sem koupil docela snížený,ale na můj vkus docela dost,až mám dokonce i problém někudy projet
Tímto se i obracím s nabídkou že ho i rád vyměním za sériový podvozek.Nevím ještě jakou metodou je to sníženo,auto mám teprve 4 dny:)

-
Diablo330Ci
-
Jendix
- Klubové ID: 1838
- Kontaktovat uživatele:
no tak v tlumičích to rozhodně není..yankee79 píše:Ano to moze byt aj v tlmicoch ze ich uz mas mrtve. Necitis tvrdost ked chodis, ze ti neperuje?
k těm pružinám myslím že opotřebená pružina není v průřezu kulatá ale zploštělá .jestli mi rozumíteJendix píše:no tak v tlumičích to rozhodně není..yankee79 píše:Ano to moze byt aj v tlmicoch ze ich uz mas mrtve. Necitis tvrdost ked chodis, ze ti neperuje?jediné co drží auto výškově v poloze jsou pružiny, tlumiče jsou určeny od slova tlumení pouze k tlumení.. jinak brácha to řešil u passata, a normálně zašel na vrakáč a koupil pružiny z vrakáče.. jen si dát bacha na to aby nebyli vytahaný.. což se těžko odhaduje..
-
WinCent
- Klubové ID: 1351
za 2500,- ti nechám origo pružiny na celý auto a máš klidKubais píše:Zdravím vespolek! Stal sem se čerstvým majitelem BMW 323i, přešel sem z renaultu 19,takže pokrok kupředu celkem razantní ! je to rok 1999.
Ale zpět k problému. Vůz sem koupil docela snížený,ale na můj vkus docela dost,až mám dokonce i problém někudy projetTímto se i obracím s nabídkou že ho i rád vyměním za sériový podvozek.Nevím ještě jakou metodou je to sníženo,auto mám teprve 4 dny:)
-
Kubais
- Kontaktovat uživatele:
čoveče asi bych to vzal!! na pružiny sem koukal, ty sou červené,ale značku tlumičů už nepřečtu,jsou tam asi už nějaký pátek. Nedej bože origo..Můžem se teda nějak domluvit? DíkWinCent píše:za 2500,- ti nechám origo pružiny na celý auto a máš klidKubais píše:Zdravím vespolek! Stal sem se čerstvým majitelem BMW 323i, přešel sem z renaultu 19,takže pokrok kupředu celkem razantní ! je to rok 1999.
Ale zpět k problému. Vůz sem koupil docela snížený,ale na můj vkus docela dost,až mám dokonce i problém někudy projetTímto se i obracím s nabídkou že ho i rád vyměním za sériový podvozek.Nevím ještě jakou metodou je to sníženo,auto mám teprve 4 dny:)
-
WinCent
- Klubové ID: 1351
Jistě tel. číslo mám v podpisu doleKubais píše:čoveče asi bych to vzal!! na pružiny sem koukal, ty sou červené,ale značku tlumičů už nepřečtu,jsou tam asi už nějaký pátek. Nedej bože origo..Můžem se teda nějak domluvit? DíkWinCent píše:za 2500,- ti nechám origo pružiny na celý auto a máš klidKubais píše:Zdravím vespolek! Stal sem se čerstvým majitelem BMW 323i, přešel sem z renaultu 19,takže pokrok kupředu celkem razantní ! je to rok 1999.
mrkni i na tlumiče.. myslím že u takového snížení originál tlumiče nebudou.. podle mně budeš muset sehnat komplet podvozek..
Když jsem si 46ku přivezl já řešil jsem to samé.. měl jsem to tak nízko, že byl problém přejet příčnej práh.. neštěstí mám výškově stavitelnej podvozek a výšku jsem si upravil.. později jsem koupil 17" kola a auto opět pustil kousek k zemi..
Když jsem si 46ku přivezl já řešil jsem to samé.. měl jsem to tak nízko, že byl problém přejet příčnej práh.. neštěstí mám výškově stavitelnej podvozek a výšku jsem si upravil.. později jsem koupil 17" kola a auto opět pustil kousek k zemi..
-
Kubais
- Kontaktovat uživatele:
No ty sou právěže už nečitelné.Maslista píše:mrkni i na tlumiče.. myslím že u takového snížení originál tlumiče nebudou.. podle mně budeš muset sehnat komplet podvozek..![]()
To jako hrozí že na sportovní tlumič nedám seriovou pružinu?
-
Diablo330Ci
-
Kubais
- Kontaktovat uživatele:
No tvrdší to asi bude,ale přímo šutrák to nebude..Ono taky těžko porovnat, v jiném sem zatím nejel.Diablo330Ci píše:To vypada ze nekdo dal jen pruziny.Mam nastaveny HR podvozek a jsou ty tlumice sedivy a maji na sobe nalepku HR.Jestli to nemas tvrdy jak kamen a to hlavne predek tak jsou to origo tlumice.