Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
odešlo turbo???
zdravím, stal se někomu podobný problém jako mě??mám 330 d 2001 a při rozjezdu ze semaforu zhruba při 2500-3000 ot se ozvala taková dutá rána jako když člověk bouchne klíčem do pneumatiky...nebyla kovová, ale taková dutá....no a pak už to jelo bez turba a skoro za mnou nebylo vidět zkrz černý dýmasi 200 metrů na benzinku kde jsem to zdechnul a ještě nastartoval, ale linul se pořád černý dým.pak jsem to podruhé nenastartoval....setkal se někdo s takovým problémem????Díky
-
WinCent
- Klubové ID: 1351
praskla ti hadice tlak. vzduchu, nebo ti prostě vylítlo něco mezi turbem a sáním a ted ti to nepřeplnuje...Magister píše:zdravím, stal se někomu podobný problém jako mě??mám 330 d 2001 a při rozjezdu ze semaforu zhruba při 2500-3000 ot se ozvala taková dutá rána jako když člověk bouchne klíčem do pneumatiky...nebyla kovová, ale taková dutá....no a pak už to jelo bez turba a skoro za mnou nebylo vidět zkrz černý dýmasi 200 metrů na benzinku kde jsem to zdechnul a ještě nastartoval, ale linul se pořád černý dým.pak jsem to podruhé nenastartoval....setkal se někdo s takovým problémem????Díky
tak jsem to dneska omrknul a je to potečený od oleje a z největší pravděpodobností to je od regulace turba....taky se mi zdá, že je to začouzený z pravé strany od intercoleru, ale to bude starší, takže je dost možný, že tam byla nějaká dírka a foukalo to a následně se na to nalepil prach a udělalo to takovou tu kašu.Celé jsem to prolezl, co se týče hadic a v tom to není...má někdo další nějakou radu???