CESi125 píše:já vím jakej je mezi nima rozdíl,ale zajímá mě jesli jde do H7 dát vnitřek z H1?
No tak jelikoz to chces prendat cely,jak pises,tak by to teoreticky melo jit ale je to jen moje domnenka,nikdy jsem to nezkousel,ale precejenom pouzijes jen predni sklo a vlastne ram svetla a ten by mel byt stejny
moc nechapu, proc by nekdo chtel davat do lepsiho svetla horsi vnitrek... H1 zarovka je shit, H7 je radove jinde, ma daleko lepsi vlastnosti (mene rozptyleneho svetla, vetsi intenzitu a pod... pri jinak stejnem svetle)
asi bude i záležet co bude zrovna za výrobce toho světla aby ty úchytky uvnitř nebyly jinak uspořádaný... H7 se dělali ZKV ( nebo ZKW ) a nebo BOSH. Nevim pak jak je to s H1 světlama, ale vím že ty 2 H7 světla se mírně liší např co se pacek uchycení krycího skla týče..
takže aby to náhodou nebylo i uvnitř jinak...
každopádně bych si raději než to takhle bastlit koupil celé nové světla. Mam je v nabídce např já dole v placené inzerci nebo i Hanz na svejch stránkách...
obě sou bosch a ptám se protože mám na autě H1 a jedno je olámaný tak sem sehnal jiný ale je to právě H7.
Taky už mě napadlo sehnat k němu i druhý,ale mám teď na autě dost investic tak to potřebuju vyřešit co nejlevněji.
Tak hotovo.Jde to bez jakých koliv překážek.Výměna asi cca půl hodky i se sundáním z auta.
Jedinej rozdíl mezi H1 a H7 je v parabole(a samozřejmě ve svítivosti ).
CESi125 píše:Tak hotovo.Jde to bez jakých koliv překážek.Výměna asi cca půl hodky i se sundáním z auta.
Jedinej rozdíl mezi H1 a H7 je v parabole(a samozřejmě ve svítivosti ).
Už nebudu mít blikač přilepenej izolačkou!!!
Potřebuju se ještě ujistit, na světla H7 ZKW chcu nandat čelní skla z H1 Bosh. Zejména průměr těch vnitřních skel je potom stejnej? Potřebuju čiré sklo před parabolu, ve které bude bi-čočka. Tady jsem našel sklo, podle mě je to na H7, ale píše se, že nepasuje na Bosh. http://bmw-tuning1.cz/?p=Nahradni-sklo- ... tu&id=2218