Ahoj ahoj, hledal jsem to tu a pročítal asi 20minut ale nenašel nic podobného,
Před tydnem jsem nechal naplnit klimu a normálně jela (kompresor pěkně spínal, větrák pěkně foukal) no prostě šlapalo to jak má, dneska jedu z práce zapnu klimu a venvnitř se ozyvají takové pisklohučící zvuky a klima misto aby chladila tak spíš topila tak zastavím a koukam kompresor sepnutý je větrak taky jel ale z kompresoru se vydávají prapodivné zvuky, právě takové ty písklavé (když zapnu klimu tak kompresor normálně sepne)
Nevíte co by to mohlo bejt? Může být v haji kompresor co?
je to v samotné jednotce klimošky, najdeš to za pylovym filtrem..
normal,sundáš kastlík, připravíš si torx a povolíš asi tak 4 šroubky z boku a sundáš deklík...
je to v samotné jednotce klimošky, najdeš to za pylovym filtrem..
normal,sundáš kastlík, připravíš si torx a povolíš asi tak 4 šroubky z boku a sundáš deklík...
jakyby v tom fučelo a vrzalo...
PS: vyndat to a hlavně nandat = maturita
no jo ale mě se zdá že hučí právě ten kompresor a jaký na to má vliv t podivná věc?
me takhle piskal kompresor kdyz se mi podelal panel klimy, zhasnul uplne a nesel a hned to zaclo silene rvat a piskat jak klinak, tak sem odpojil proud od klimy a bylo to ok, pak sem vymenil kondik v panelu klimy a bylo vsechno OK, tak mozna neco elektro v panelu, ale je mozna i ta chujovina co rika all