Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
problem s e36 318tds...ze by turbo???
dneska mi zacalo vychazet divny piskani od motoru.deje se to cca od 2200 otacek,ale pouze treti,ctvrty a paty stupen,na volnobeh je to v poho.myslim si ze by to mohlo byt neco s turbem mozna vaha vzduchu,moc se nevyznam:)
a nevim estli by to mohlo mit nejakou souvislost ale moje dopravni cerpadlo paliva neni uplne v poradku(nadrz musi bejt naplnena,pac cim min nafty tak to jde spatne do otacek no a na ctvrtce nadrze to skoro nejede)mohlo by mi prosim nekdo poradit.diky
a nevim estli by to mohlo mit nejakou souvislost ale moje dopravni cerpadlo paliva neni uplne v poradku(nadrz musi bejt naplnena,pac cim min nafty tak to jde spatne do otacek no a na ctvrtce nadrze to skoro nejede)mohlo by mi prosim nekdo poradit.diky
-
- Kontaktovat uživatele:
to čerpadlo musíš každopádně koupit novéMiris_e30 píše:dneska mi zacalo vychazet divny piskani od motoru.deje se to cca od 2200 otacek,ale pouze treti,ctvrty a paty stupen,na volnobeh je to v poho.myslim si ze by to mohlo byt neco s turbem mozna vaha vzduchu,moc se nevyznam:)
- Killca
- Klubové ID: 1648
to piskani muze byt odchazejici turbo, protoze cim vyssi kvalt, tim vyssi tlak turba a tim padem muze zacit piskat az nejak na trojku a vys ze uz nestiha, ale jinak to piskani muze byt remen, servo, nejaky lozisko v motoru, nevim no, ale cerpadlo treba me piska, ale je to slyset jen pri rozjezdu pred startem, protoze furt jezdim na rezervu, tak jestli ti nepiska jen to cerpadlo ze uz je v kytkach uplne
vlevo je matal
a vpravo Killca 

kdyby to byl remen bo lozisko bo tak, tak to bude delat skoro porad nee? a ne jen na ty 3rychlosti a v rozmezi cca 2-3tisich otacek.... turbo me taky napada...a nebo vodni pumpa???kamos ma 525tds a delalo mu to podobne a mel ji v p...i
ale je fakt,ze to zni jak ze je neco s turbem.kamos se pta jak asi dlouho s tim muze jezdit?tady v anglii je to se servisem fakt docela drahy,tak ze by to poresil az v cechach...cca za mesic, dva... dikas