Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

Problém z centrálem a alarmem

Vše o E21, E30, E36, E46, E90/E91/E92/E93, F30/F31/F32/F33/F34/F36
Odpovědět
Zpráva
Autor
fesoj

#1 Příspěvek od fesoj »

Zdravim. U BMW 320i Touring,r.v.96 mi nefunguje klíčem centrál u řidiče.(zamkne jenom dveře u řidiče)
U spolujezdce, kufru a dálkou to maká.
U alarmu je problém ten že se po několika hodinách po zamčení dálkou spustí.(auto je zamčené,ale houkačka jede na plno)Dálka není origoš v klíči,ale zvlášť krabička.
Může někdo poradit? (Dneska jsem musel vstávat ve 3ráno :cry: )
lou
Klubové ID: 1200

#2 Příspěvek od lou »

To mi dělalo když sem měl světlo osvětlení interiéru vyplé nebo pořád zapnuté, zkrátka ten přepínač musel být v poloze uprostřed, pokud nebyl tak se mi taky spustil alarm ale už cca po dvou minutách
fesoj

#3 Příspěvek od fesoj »

osvětlení interieru mám zaplé a začíná to houkat až po několika hodinách.
A stalo se mi párkrát v poslední době že auto nešlo zavřít dálkou.Zapnul se alarm,ve dveřích to zacvakalo,ale dveře zůstali otevřené.Po pár hodinách to zase makalo normálně. (a na auto jsem ani nesáhl) :cry: :cry: :cry:
bmwmaniac
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od bmwmaniac »

Nechcu chytračit,ale zkus všechny dveřní čidla vyzkoušet jestli fungujou jak mají.Dělaly mě taky podobnej bordel a byl sem z toho pěkně nervní gdyž v noci z ničeho nic musíš lítat k autu a poslouchat protivný sousedy..
fesoj

#5 Příspěvek od fesoj »

Jak mám ty čidla vyzkoušet??Když otevřu kterékoliv dveře tak se rozsvítí vnitřní osvětlení a při zavření zhasne.Takže čidla jsou asi ok.Nebo se dají vyzkoušet nějak jinak :?:
bmwmaniac
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od bmwmaniac »

Otevři jedny dveře a koukej jestli svítí vnitřní osvětlení a rukou zmáčkni čidlo a počkej až zhasne(je tam časová prodleva).gdyž nezhasne máš ho v háji a dělá ten bordel.ja to tak měl,navíc po jízdě na špatné silnici se samo osvětlení rožínalo. Můžeš taky čidla změřit pro větší jistotu obyčejnym měřákem.V předních dveří je to největší bolest sou přímo v zámku na kastli. snad ti to pomuže
lou
Klubové ID: 1200

#7 Příspěvek od lou »

Nebo taky čidla kapoty motoru a kufru
fesoj

#8 Příspěvek od fesoj »

Dík za radu,zítra ty čidla otestuji.A nevíte někdo co může být z tim centrálem?Proč to nejde zamknout klíčem na dveřích u řidiče?U spolujezdce zamknu celé auto.Ani zevnitř zamáčknutím čudlu u řidiče to nezamkne auto jen ty jedny dveře.
bmwmaniac
Kontaktovat uživatele:

#9 Příspěvek od bmwmaniac »

to mě taky takhle dělalo a bylo to právě to čidlo u řidiče.Navíc gdyž se náhodou cely auto zamklo tak se hned zase odemklo. Ve dveřích u řidiče sou zevnitř ještě nějaky dalsí čidla nebo co to je v místě pod klikou-to mě tenkrát radil jeden elektrikář zkontrolovat.uvidíš.
Odpovědět