Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Náplň do klimatizace
-
- Klubové ID: 1018
Kluci, nikde jsem to nenašel, kolik náplně patří do klimatizace? mělo by jí tam bejt pouze v malé toleranci méně či více a já bych to rád udělal správně...
jedná se o typ: bmw 323 digital klima
nechal jsem si jí naplnit, ale ani tam nevěděli kolik.... tak jsme tam dali stejné množství jako do oktávky 0,8kg
díky moc....
jedná se o typ: bmw 323 digital klima
nechal jsem si jí naplnit, ale ani tam nevěděli kolik.... tak jsme tam dali stejné množství jako do oktávky 0,8kg
díky moc....
na e36 zalezi aky mate chladic klimy v predu...ak su trubky v nom gulate ide tam 1000 +-25g a ak su flat cize take ploske ide tam 825 +-25g...
mna by skor zaujimalo kolko gramov oleja tam ma ist...original v tise je pisane 150ml ale kolko to je gramov, niekde som nasiel ze 150g ale zeby ten olej bol tak tazky ako voda? ja ho mam vraj 15g co sa mi zda moc malo
mna by skor zaujimalo kolko gramov oleja tam ma ist...original v tise je pisane 150ml ale kolko to je gramov, niekde som nasiel ze 150g ale zeby ten olej bol tak tazky ako voda? ja ho mam vraj 15g co sa mi zda moc malo

Olej se nikdy nevysaje všechen. Zůstává hlavně v kompresoru. Takže pokud se nově plní soustava vč. nového kompresoru (pozor, někdy už bývá naplněn), tak tam přijde předepsané množství, jinak se musí dávka snížit, jsou na to tabulky
Sbohem, Enýsku! Díky, že jsi tu byla... +23.9.2014
Sbohem, Růženko! Díky, že jsi tu byla... +19.3.2024
BMW E60 535d Carbonschwarz metallic, CIC + Combox media + DVB-T2 (by Snejk)
BMW E46 M3 Phoenixgelb metallic
Sbohem, Růženko! Díky, že jsi tu byla... +19.3.2024
BMW E60 535d Carbonschwarz metallic, CIC + Combox media + DVB-T2 (by Snejk)
BMW E46 M3 Phoenixgelb metallic