Jak správně zapojit kabely z rozdělovače k válcům u 318i?
Hledal jsem tady ve fóru a schématech, nikde jsem ale nenašel nic kde by bylo jasně vidět kterej palec má jaký číslo a na jakej válec vede. Myslím že to mám zapojený blbě - start není íplně perfektní a všechno je vyměněno. Díky moc za případnou pomoc.
HogoFogo píše:Jak správně zapojit kabely z rozdělovače k válcům u 318i?
Hledal jsem tady ve fóru a schématech, nikde jsem ale nenašel nic kde by bylo jasně vidět kterej palec má jaký číslo a na jakej válec vede. Myslím že to mám zapojený blbě - start není íplně perfektní a všechno je vyměněno. Díky moc za případnou pomoc.
zkus třeba napsat jaký model u své e46 je to úplně jednoduchý řešil jsme to tady nedávno
tak to akorát párkrát prsklo do vejfuku, no tak už teda nevím.první jsem dal na první ze zhora, doprostřed cívku....
Startovalo to předtím krásně, ještě mě napadá že jsem vystříkal vnitřek u palce kontaktolem, ale to snad nevadí ne...
Ok, teď mi to taky napadalo..ale ouuu ten střed na rozdělovači....snad bude OK du na to hned..mám tam už dost probroušený kontakty tak ho v nejhorším koupim novej no, stejně bych to udělal...
jinak auto stálo 14 dní v garáži, benzín je cejtit i z vejfuku, startér se točí. Připojoval jsem rádio, tak si řikám jestli ale baterce nebralo šťávu, ale to by se startér asi netočil co? Odpojil sem teda pojistku od rádia a nechám baterku zregenerovat a večer to zkusím natočit.