Zdravím
auto mám asi 3 měsíce.Tak měsíc a půl frčel naprosto v pohodě a ted se občas stává že za jízdy prostě chcípne.Býva to z pravidla při nižší rychlosti a hlavně když mám bud vyřazeno nebo když mám třeba zařazeno za 4 a jen dobržduji do křižovatky.Všichni říkaj že to bude čerpadlo ,ale divné je že třeba 2 týdny to neudělá a pak třeba v jednom dnu 2x.autem jezdím každý den.Napodlo mě jestli to nemůže být třeba tím že jsem jednou natankoval plnou nádrž bionafty,protože do té doby se to nedělo. je to 96r. 318 1,8 TDS.Dík za rady.
Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Za jízdy chcípne
-
castro
- Klubové ID: 633
- Kontaktovat uživatele:
mohl by to být mimo jiné i setrvačník...
někde zastav, otevři si dveře a zdechni to. Pokud se to v motoru zaklepe tak by mohl být už v čoudu.
Pak to zkus ještě jednou se sešlápnutou spojkou... pokud to neudělá tak to vypadá na něj...
mě se stávalo že po vyřazení to občas taky chcíplo...
každopádně, zkusil bych i jiné varianty jako třeba přeměřit tlak v palivový soustavě...
někde zastav, otevři si dveře a zdechni to. Pokud se to v motoru zaklepe tak by mohl být už v čoudu.
Pak to zkus ještě jednou se sešlápnutou spojkou... pokud to neudělá tak to vypadá na něj...
každopádně, zkusil bych i jiné varianty jako třeba přeměřit tlak v palivový soustavě...
ok, vyzkouším tocastro píše:mohl by to být mimo jiné i setrvačník...