Ahoj, nevěděl by někdo co může být příčinou tohoto problému? Zdá se mně, že auto auto žere víc než je zdrávo a výkon, hlavně v nižších otáčkách takřka chybí. Problém vypadá na špatnou váhou vzduchu, ale prý tento typ váhu vzduchu nema....
Může někdo poradit.
a máš s čím "srovnávat"? já v 318tds touru jel jednou a ono to nějak extra výkon opravdu nemělo (je fakt, že to mělo dost naloženo)...takže jestli to není jen Tvůj osobní dojem...doporučuju zkusit se projet jestli někdo v okolí má...ať vidíš, jestli je to chyba, bo jestli je to normální
Spotřeba se pohybuje tak okolo 10 litrů, což si myslím, že je hodně. Já od toho výkonu samozřejmně nečekal žádný zázraky, je to docela slabý motor na váhu toho auta, ale v nízkých otáčkách (tak do 2,5 tis.) to fakt nechce vůbec jet.
tak ta spotreba je moc...to kazdopadne, nicmene tds proste odspoda nejede...je to divny diesel, musi se to tocit, a to tak ze dost, potom to jede ok...
takze to co pises ze spotreba 10l tak to je naozaj moc, s tym nieje nieco v poriadku skusal si mrknut vzduchovy filter, ci nie je nejaky extrem??ja na mojom sedane citim taky normalny tah od tych 1700 povedzme 1800 otacok dovtedy je aj moje take mrtve...abo tiez to mozu byt trysky,podla mna aspon...niesom do toho nejaky fachmen lebo ho mam len od koca novembra ale myslim si ze to je bud to abo nieco okolo paliva bud rozstelovane alebo odfajcene...zdar
jestli to netáhne od spodu tak je to čidlo tlaku v sánía váhu to opravdu nemá,kolik to má najeto aby jsme se nebavili o autě co má své nej léta za sebou ?? jinak spotřeba nejde nad 7litru a to i když se tomu šlape